bonbons-maken-workshop-vrijgezellenfeest_noorderuitjes

€30,00

Bonbons maken 13 januari in Groningen

Altijd al zelf eens een keer bonbons willen maken? Dat kan, want tijdens deze workshop bonbons maken in Groningen ga je een heerlijk vol doosje bonbons maken. Smul lekker tijdens en na de workshop want er is chocolade genoeg.

Workshop

Tijdens deze workshop bonbons maken Groningen leer je met diverse ingrediënten verschillende technieken. Zo maak je naast massieve bonbons ook een heerlijke vulling en leer je hoe je deze daadwerkelijk in de bonbon krijgt. Ook mogen de welbekende flikken niet ontbreken. Uiteraard mag je al je creaties mee naar huis nemen in een bonbondoosje. Een goed idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als onderdeel van een dagje uit! Door de starttijd van 11 uur is deze chocolade workshop leuk om te combineren met koopzondag in het gezellige centrum van Groningen.

Cadeautip

Deze DIY-session cadeau geven? Koop hier je Urban Heart Waardebon!

 

Selectie wissen
  Reset options

  Maak bonbons tijdens de DIY Sessions 13 januari in Groningen

  Prijs: 30,- p.p.

  Locatie: Boterdiep 111

  Duur: Ongeveer 2,5 uur

  De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  3 gangen verrassingsdiner
  Buffet 22,50 Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €

  DIY Sessions worden op vaste zondagen gegeven.