boottocht groningen
€9,50

Boottocht door de stad 

Bekijk de stad eens vanuit het water met een boottocht . Lekker varen tijdens je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Let op: Het is helaas niet mogelijk om zelf je eigen eten en drinken mee te nemen aan boord.

Heb je een personeelsuitje of vrijgezellenfeest? En wil je een leuke tocht door de Groningse grachten? Boek dan nu deze heerlijke boottocht door de grachten. Gezelliger vind je het niet.

De boot gaat vanaf ongeveer half april te water en kan vanaf dan geboekt worden.

Wissen
  Reset options

  Boottocht door Groningen

  De boot in Groningen is voor maximaal 24 personen en kan niet overkapt worden. Trek bij regen dus je mooiste poncho aan en steek die gekleurde paraplu op. De high tea of diner mogelijkheden zijn aansluitend aan de workshop en zijn niet mogelijk op de boot. het is wel mogelijk om drankjes en hapjes bij te bestellen op de boot. Er zit 1 welkomstdrankje bij de prijs in. 

  Je ontvangt een offerte voor de boottocht volgens onderstaand prijsschema. Geef duidelijk aan bij de offerteaanvraag om hoeveel personen het gaat. 

  Prijs: 

  24,00 p.p. incl. btw (5 personen)

  21,50 p.p. incl. btw (6-10 personen)

  14,00 p.p. incl. btw (11-15 personen)

  11,00 p.p. incl. btw (16-20 personen)

  9,50  p.p. incl. btw (21-24 personen)

  Duur: 1 uur 

  Locatie: Centrum Groningen

  Door de bestelprocedure te doorlopen vraag je een offerte aan en plaats je wanneer de workshop plaats kan vinden een optie. Deze optie maak je definitief na het plaatsen van een handtekening.

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan aan bij de boeking.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee

  3 gangen verrassingsdiner

  Voorgerecht antipasti, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch van de kaart en als toetje verschillende zoetigheden op een bord.

  Buffet

  Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  Barbecue luxe 

  Brood met hummus, aioli en pesto - Aardappelsalade - Tabouleh salade - Friet of geroosterde roseval aardappel (Keuze vooraf doorgeven) - Ravioli van het seizoen - Hamburgers - Saucijsjes Bavette - Saté kipdij - Kofte spies - Zalm papillote - Maiskolf - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue standaard

  Brood aioli en pesto - Aardappelsalade - Friet - Hamburgers - Saucijsjes - Sjasliek - Saté kipdij -Gemarineerde speklap - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue kleine groep

  Gemarineerde karbonade -  Runder hamburger -  Varkenshaas saté  - Houthakkers steak -  Stokbrood met kruidenboter - Salade - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 6 personen. Met 10 personen of meer dan krijgen jullie een extra salade.  

  • 4 €
  • 16.5 €
  • 9.5 €
  • 14.5 €
  • 2.5 €
  • 25.5 €
  • 3.5 €
  • 22.5 €
  • 17.5 €
  • 13.75 €
  • 12.5 €

  Vermeld de naam van de eventuele vrijgezel, jarige of jubilaris.