€32,50

Bullet Journaling

In deze Bullet Journal Workshop leer je hoe te journalen met je eigen bullet journal. Daarnaast leer je ook hoe je dit kunt inzetten om een veel georganiseerder en productiever leven te leiden. Online agenda's, eat your heart out, want met een Bullet Journal is het veel leuker om de orde in je dagelijks bestaan te houden!

Custom-made Agenda

Als eindproduct heb je je eigen, geheel gepersonaliseerde agenda, to-do list, planner, en dagboek. Geheel aan de hand van jouw eisen en leefwijze! Dat is nog eens handig om jouw drukke leven op een andere manier vorm te geven. Color-coding, highlights, pagina markers, blokletters, schoonschrift en opsommingstekens: structuur wordt zo niet alleen duidelijk, maar ook kleurrijk!

Uiteraard kun je ook je creativiteit helemaal de vrije loop laten, maar dit is absoluut geen must! Voor mensen zonder tekentalent is er een grote keuze uit stempels, washi tape, en andere creatieve materialen. Stiften, potloden, tape, inkt, en nog veel meer materialen zijn aanwezig om je mee uit te leven.

Komen jullie bij ons leren hoe op een creatieve manier het overzicht te houden?

Wissen
  Reset options

  Bullet Journaling 13 januari in Groningen

  Doe deze ontzettend trendy workshop in hartje Groningen samen met je vriendinnen.  

  Prijs: 32.50 p.p. incl. btw

  Locatie: Boterdiep 111 

  Duur: 2,5 uur

  Tijd: 15:00

  Inclusief: Locatie, begeleiding, materiaal, koffie/thee

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  3 gangen verrassingsdiner
  Buffet 22,50 Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  • 4 €
  • 2.5 €

  DIY Sessions worden op vaste zondagen gegeven.