foto mysterie doe-het-zelf- tocht
€14,50

Foto DIY puzzeltocht

Klein budget en toch een leuk uitje?

Tijdens deze  Foto DIY puzzeltocht moeten jullie af en toe wel heel goed zoeken om het juiste antwoord te vinden. Jullie strijden in teams tegen elkaar en het is de bedoeling om zoveel mogelijk antwoorden goed te hebben.

De tocht voert jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Dus een ideale combinatie van een mooie omgeving, lol, teambuilding en gezelligheid!  Een flinke voorsprong krijg je als team door de punten die worden behaald met de foto opdrachten. De jury bepaald hoeveel punten jullie krijgen. Veel lol gegarandeerd.

Dit is de "doe-het-zelf" versie. Dit houdt in dat er geen begeleiding is. De Foto DIY puzzeltocht en benodigdheden kunnen (na bestelling) bij onze vestiging worden afgehaald en worden na afloop weer terug gebracht op de vestiging.

Heb je toch liever een plek van ontvangst, begeleiding en prijzenronde bij de tocht dan is de Foto Mysterie tocht een goede suggestie. Ook hebben we een leuk arrangement samengesteld met onze tochten.

De doe-het-zelf puzzeltocht is zeer geschikt voor personeelsuitjes of teamuitjes met een klein budget. Ook een vrijgezellenfeestje kan zich uren vermaken met deze puzzeltocht. Voor vrouwen vrijgezellenfeestjes hebben we ook de vrijgezellentocht. Dit is ook een doe-het-zelf pakket.

Wissen
  Reset options

  Foto DIY puzzeltocht in Groningen

  Een heerlijke tocht door het centrum van de stad. Geschikt voor een zowel een bedrijfsuitje als een vrijgezellenfeest.

  Prijs: 14,50 euro p.p. incl. btw (vanaf 8 personen).

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 3 uur

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan aan bij de boeking.

  Foto DIY puzzeltocht in Leeuwarden

  Een heerlijke tocht door het centrum van de stad. Geschikt voor een zowel een bedrijfsuitje als een vrijgezellenfeest.

  Prijs: 14,50 euro p.p. incl. btw (vanaf 8 personen).

  Locatie: Centrum Leeuwarden

  Duur: 3 uur

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan aan bij de boeking.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  3 gangen verrassingsdiner

  Voorgerecht antipasti, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch van de kaart en als toetje verschillende zoetigheden op een bord.

  Buffet

  Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  Barbecue luxe 

  Brood met hummus, aioli en pesto - Aardappelsalade - Tabouleh salade - Friet of geroosterde roseval aardappel (Keuze vooraf doorgeven) - Ravioli van het seizoen - Hamburgers - Saucijsjes Bavette - Saté kipdij - Kofte spies - Zalm papillote - Maiskolf - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue standaard

  Brood aioli en pesto - Aardappelsalade - Friet - Hamburgers - Saucijsjes - Sjasliek - Saté kipdij -Gemarineerde speklap - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue kleine groep

  Gemarineerde karbonade -  Runder hamburger -  Varkenshaas saté  - Houthakkers steak -  Stokbrood met kruidenboter - Salade - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 6 personen. Met 10 personen of meer dan krijgen jullie een extra salade.  

  • 3.5 €
  • 2.5 €
  • 4 €
  • 16.5 €
  • 12 €
  • 15.5 €
  • 24 €

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  • 4 €
  • 2.8 €

  Vermeld de naam van de eventuele vrijgezel, jarige of jubilaris.