High_tea_workshop_zwolle_groningen_utrecht_uitje
€32,50

High tea workshop

Zin in een middagje gezelligheid? Dan is de high tea workshop de perfecte workshop. De high tea, of beter gezegd afternoon tea, is een maaltijd die bestaat uit hartige en zoete hapjes. maken verschillende lekkernijen, zowel zoet als hartig. Graag delen we het geheim van de lekkerste brownies ter wereld, maken we scones en originele varianten op de klassieke sandwiches die je bij een high tea mag verwachten. In totaal toveren jullie 8 gerechtjes op tafel. Natuurlijk staan er liters thee klaar en om de feestvreugde te verhogen, schenken we ook een glaasje prosecco bij al dat lekkers.

Zodra alles in de oven staat, mogen de schortjes af en hebben jullie ruim de tijd om met elkaar bij te kletsen. Wellicht is het allemaal wat veel om meteen op te eten. Gelukkig snappen ook wij het principe van een doggybag, alleen gebruiken we daar een grote taartdoos voor. Met een beetje geluk heb je dus ook nog de nodige napret.

Je kunt eventuele dieet-wensen aangeven. De gerechten dienen we op mooie schalen op en je hebt ruim de tijd om alles op te eten: uiteraard met voldoende thee. De recepten krijg je mee voor thuis.

Pure verwennerij!

 

 

Wissen
  Reset options

  High tea workshop in Groningen

  Deze high tea workshop in Groningen is geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeesten.

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 2,5 uur

  Prijs: 32,50 p.p. 

  Inclusief: 2 drankjes per persoon en onbeperkt thee 

  High tea workshop in Zwolle

  Deze high tea workshop in Zwolle is geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeesten.

  Locatie: Centrum Zwolle

  Duur: 3 uur

  Vermeld de naam van de eventuele vrijgezel, jarige of jubilaris.