Kraak de code, groningen, tocht
€15,50

Kraak de Code Doe-het-zelf

Wie zal tijdens jullie personeelsuitje de meeste antwoorden goed hebben en vindt de juiste cijfercombinatie? In verschillende teams gaan jullie tegen elkaar strijden. Aan de hand van aanwijzingen op de meest verrassende plekken door de stad heen, zullen jullie steeds meer oplossingen vinden.

Teambuilding is belangrijk om de puzzel juist op te lossen. Welk team gaat er met de prijs vandoor? Samenwerking en lol gegarandeerd!

Dit is de "doe-het-zelf" versie. Dit houdt in dat er geen begeleiding van Urban Heart bij is. De tocht en benodigdheden kunnen (na bestelling) bij onze vestiging worden afgehaald.

Wissen
  Reset options

  Kraak de code doe-het-zelf in Groningen

  Kom deze leuke budgettocht in Groningen doen. De startlocatie is Boterdiep 111. Hier zal een tafel voor jullie klaar staan en kunnen jullie een welkomstdrankje aan de bar halen. Liever zonder welkomsdrankje boeken? Dat kan dan is de prijs 12 euro voor de DIY tocht.  

  Prijs: 14,50 p.p. incl. btw (vanaf 8 personen).

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 2,5 uur

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan aan bij de boeking.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  3 gangen verrassingsdiner

  Het 3 gangen keuze diner heeft als voorgerecht antipasti, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch van de kaart en als toetje verschillende zoetigheden op een bord.

  Buffet

  Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  • 4 €
  • 16.5 €
  • 9.95 €
  • 14.5 €
  • 2 €
  • 25.5 €
  • 3.5 €
  • 22.5 €

  Vermeld de naam van de eventuele vrijgezel, jarige of jubilaris.