€42,50

Een dynamische Les(s) Stress workshop met je collega’s of vriendinnen! Je krijgt praktische tips en leuke oefeningen om stress gevoelens & gedachtes te verminderen.

Stress

De definitie volgens Wikipedia: 'Er zijn meerdere definities of omschrijvingen van stress. Soms wordt de term stress gebruikt als aanduiding van een bepaalde situatie of prikkel. Maar soms wordt onder stress ook de psychische, fysiologische en chemische veranderingen verstaan, die juist hiervan het gevolg zijn. Om verwarring tussen beide definities te voorkomen, maakt men daarom wel onderscheid tussen een stressor (de conditie die stress veroorzaakt), en de stressrespons (de reactie op de stressor). Het woord stress duidt dan op het proces dat een gevolg is van de stressor, en tegelijk aanleiding is voor de stressrespons.'

Speelse wijze

In de workshop“Les(s) stress” wordt er op speelse wijze oefeningen aangeboden om je gevoel van stress te verminderen en om je gedachtes achter stress situaties op een andere manier te benaderen zowel op je werk, als thuis.
Voor de workshop wordt gebruik gemaakt van verschillende theorieën die in een theatraal jasje worden gestopt. Jullie zullen veel in beweging zijn omdat er buiten schrijfopdrachten veel actieve oefeningen worden aangeboden zoals improvisatie theater.

Oefeningen

Onderdelen binnen de workshop zijn onder andere: de knagende rat (piekeren – helpende gedachtes), praktische tips en oefeningen om het gevoel van stress te verminderen, dichtbij jezelf blijven – assertief communiceren, slik de kikker (doe de vervelende taak die je altijd maar voor je uitschuift aan het begin van de dag), witjes (wanneer en hoe neem je pauze), heb focus, voel je sterk met je team en vraag je collega of vriendin om hulp.

Recensie: Team 050

Wij hebben een super leuke & zinvolle stresspreventie training ontvangen. Een op maat gemaakte, actieve ochtend over de organisatie van je werk, waarin herkenbare helpende én belemmerende factoren op een creatieve wijze aan bod kwamen. Even ‘een witje’, ‘de knagende rat’, ‘slik de kikker’, allemaal uitspraken die nu dagelijks voorbij komen en helpen om het gevoel van stress te verminderen.

Een echte aanrader!

Wissen
  Reset options

  Les(s) Stress in Groningen

  Leer omgaan met stress in een speels jasje!

  Prijs: 42,50 p.p. incl. btw (vanaf 8 personen) (Vanaf 30 personen prijs op aanvraag)

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 2 uur

  Staat de gewenste starttijd er niet bij? Geef het dan aan bij de opmerkingen.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  3 gangen verrassingsdiner

  Voorgerecht antipasti, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch van de kaart en als toetje verschillende zoetigheden op een bord.

  Buffet

  Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  Barbecue luxe 

  Brood met hummus, aioli en pesto - Aardappelsalade - Tabouleh salade - Friet of geroosterde roseval aardappel (Keuze vooraf doorgeven) - Ravioli van het seizoen - Hamburgers - Saucijsjes Bavette - Saté kipdij - Kofte spies - Zalm papillote - Maiskolf - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue standaard

  Brood aioli en pesto - Aardappelsalade - Friet - Hamburgers - Saucijsjes - Sjasliek - Saté kipdij -Gemarineerde speklap - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue kleine groep

  Gemarineerde karbonade -  Runder hamburger -  Varkenshaas saté  - Houthakkers steak -  Stokbrood met kruidenboter - Salade.Te boeken  vanaf 6 personen. Met 10 personen of meer dan krijgen jullie een extra salade.  

  • 4 €
  • 16.5 €
  • 9.95 €
  • 14.5 €
  • 2.5 €
  • 23.5 €
  • 3.5 €
  • 22.5 €
  • 17.5 €
  • 13.75 €