€36,50

Samen tapas maken

Waan je in Spaanse sferen... In deze culinaire tapas workshop word je nog eens een echte keukenprins(es) en gaan jullie samen tapas maken! Welkom bij de kookworkshop, de ingrediënten en de recepten staan al voor jullie klaar! 😉

Het leuke van deze workshop is dat je meerdere kleine gerechtjes maakt in een team. Zo krijg je de gelegenheid om onder het koken met iedereen even bij te kletsen. De opzet van de avond is hierdoor dynamisch en ongedwongen. Niet alle gerechtjes hoeven tegelijkertijd klaar te zijn. Na ongeveer anderhalf uur koken kan iedereen lekker gaan zitten en tot slot lekker genieten van het heerlijke zelfgemaakte tapas buffet.

Dieetwensen

Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden in onze tapas workshop. Vegetarier, veganist, glutenallergie of iets anders? Geef dit dan door bij de boeking.

Waar boek je deze workshop?

De tapas workshop kun je doen voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag in Groningen en Zwolle. Hebben jullie een andere reden om een feestje te vieren? Geef het aan bij je boeking!

Meer culinaire workshops

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer leuke workshops waarbij eten maken en teambuilding centraal staat? Kijk ook eens bij de Italiaanse kookworkshop.

 

Ook mogelijk voor kleine groepjes

Heb jij superveel zin in deze Tapas Kookworkshop gekregen, maar red je het minimumaantal personen van 8 niet? Geen zorgen! Eens in de zoveel tijd organiseren wij deze Tapas Kookworkshop speciaal voor kleine groepjes. De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is 18 november.

Wissen
  Reset options

  Tapas workshop in Groningen

  Gezelligheid en lekker eten staan centraal tijdens deze tapas kookworkshop in Groningen. De workshop is inclusief 3 drankjes naar keuzen en koffie/thee met wat lekkers om af te sluiten. 

  De starttijd van de workshop is in het weekend vanaf 18:00 en op doordeweekse dagen vanaf 17:00.

  Prijs: 36,50 p.p. incl. btw (vanaf 8 personen - maximaal 30/35 personen)

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 3 uur

  Door de bestelprocedure te doorlopen vraag je een offerte aan en plaats je wanneer de workshop plaats kan vinden een optie. Deze optie maak je definitief na het plaatsen van een handtekening.

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan door bij de boeking.

  Tapas workshop in Zwolle

  Gezelligheid en lekker eten staan centraal tijdens deze tapas kookworkshop in Zwolle. Tijdens deze kookworkshop maken jullie 11 verschillende gerechtjes die samen een volledige maaltijd vormen. Er zit voor ieder wat wils tussen; vlees, vis, vegetarisch, warm en koud. De workshop is inclusief drankjes, bier, fris, wijn, koffie/thee.

  Prijs: 55,00 p.p. incl. btw (vanaf 8 personen). Inclusief btw, boekingskosten, locatie, begeleiding en materiaal.

  Locatie: Centrum Zwolle

  Duur: 3 uur

  Door de bestelprocedure te doorlopen vraag je een offerte aan en plaats je wanneer de workshop plaats kan vinden een optie. Deze optie maak je definitief na het plaatsen van een handtekening.

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan door bij de boeking.

  • 3 €
  • 4 €