wijn proeverij
€27,50

Wijn en spijs

Een wijnproeverij is altijd een leuk onderdeel van een dagje uit of bedrijfsuitje. Een wijnproeverij gecombineerd met de lekkerste hapjes noemen we een wijn en spijs proeverij. Ook als losse workshop om samen met collega's of vrienden te doen is een wijn en spijs proeverij zeer geschikt. Jullie leren welke druiven en wijnen de basis vormen van onze wijnwereld. Welke kenmerkende eigenschappen hebben ze? En zijn deze te herkennen? Bij welke gebieden horen ze? Maar uiteraard staat het proeven centraal!

Naast de verschillende wijnen worden er passende hapjes geserveerd om de smaakbeleving nog meer te stimuleren.

Liever een workshop op maat? Dat kan! Bijvoorbeeld alleen maar wijnen uit je favoriete vakantieland of van een specifieke druivensoort? Laat het ons weten bij de reservering.

Wissen
  Reset options

  Wijn proeverij in Groningen

  De volgende wijnproeverijen zijn in Groningen mogelijk:
  Wijnproeverij van 8 wijnen incl hapjes 

  Prijs: 27,50 p.p. incl. btw (vanaf 8 personen) 

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 2 uur

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan door bij de boeking.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

  3 gangen verrassingsdiner

  Voorgerecht antipasti, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch van de kaart en als toetje verschillende zoetigheden op een bord.

  Buffet

  Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  Barbecue luxe 

  Brood met hummus, aioli en pesto - Aardappelsalade - Tabouleh salade - Friet of geroosterde roseval aardappel (Keuze vooraf doorgeven) - Ravioli van het seizoen - Hamburgers - Saucijsjes Bavette - Saté kipdij - Kofte spies - Zalm papillote - Maiskolf - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue standaard

  Brood aioli en pesto - Aardappelsalade - Friet - Hamburgers - Saucijsjes - Sjasliek - Saté kipdij -Gemarineerde speklap - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue kleine groep

  Gemarineerde karbonade -  Runder hamburger -  Varkenshaas saté  - Houthakkers steak -  Stokbrood met kruidenboter - Salade - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 6 personen. Met 10 personen of meer dan krijgen jullie een extra salade.  

  • 4 €
  • 16.5 €
  • 9.95 €
  • 14.5 €
  • 2 €
  • 25.5 €
  • 3.5 €
  • 22.5 €
  • 17.5 €
  • 13.75 €

  Vermeld de naam van de eventuele vrijgezel, jarige of jubilaris.