Freelance Muziekworkshop Instructeur M/V

Zoek jij een flexibele, muzikale bijbaan als Freelance Muziekworkshop Instructeur? Kom het team van Urban Heart versterken!

Urban Heart is een creatief en jong bedrijf uit Groningen dat actief is door heel Nederland. Al meer dan zeven jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, vrijwel elke denkbare workshop, en diverse kinderfeestjes. Op dit moment is er ruimte voor nieuwe muziekworkshop instructeurs voor elk van onze locaties, maar met name in Groningen. Weet jij de juiste noot te raken? Kom dan ons vrolijke en flexibele team versterken!

Vanwege de vele aanvragen voor de diverse muziekworkshops die Urban Heart aanbiedt zoeken we op korte termijn iemand die ons op freelance basis kan versterken. Het gaat hierbij voornamelijk om het begeleiden van groepen die in een studio hun eigen nummer komen opnemen. Alle muziekgenres kunnen hierbij de revue passeren: van smartlappen tot rockmuziek! Ook andere muziekworkshops, zoals een percussieles of het filmen van je eigen lipdub, behoren tot de mogelijkheden. Klinkt dit je als muziek in de oren?

Je hoeft geen Mozart of professioneel geluidstechnicus te zijn, maar een kennis van muziek, techniek, en studio-apparatuur is wel erg handig. Het sociale aspect is echter hetgeen dat boven alles onmisbaar is. Ben jij de entertainer die er in de studio bij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje voor zorgt dat iedereen een geweldige middag of avond heeft?

Wat zijn de verantwoordelijkheden?
-Voorbereiden en klaarzetten workshops
-Buiten Groningen: studioapparatuur van en naar de workshoplocatie brengen
-Een warm welkom voor de groepen
-Korte technische uitleg en inzing-oefeningen
-Overbrengen van muzikale kennis aan de groep en helpen bij de uitvoering
opname maken met professionele apparatuur en afmixen
-Netjes en schoon achterlaten van de workshopruimte
-Workshops geven volgens de richtlijnen van Urban Heart

Ben jij:
-Representatief
-Muzikaal
-Flexibel
-Communicatief vaardig
-Improvisator
-Entertainend
-Zelfstandig
-Enthousiast
-Stressbestendig
-Sociaal
-Leergierig
-Sympathiek

Wat wij bieden:
Urban Heart werkt voornamelijk met freelancers. Hierbij geldt dat je op basis van nul uren een samenwerking aangaat, waarbij je door middel van een online systeem je beschikbaarheid kan aangeven en kan zien voor welke muzikale workshops wij instructeurs zoeken. Je reageert zelf als je een workshop wilt geven: zo houden we het flexibel en vrij voor ons allebei! Het kan ook voorkomen dat wij jou persoonlijk benaderen. De drukke periodes bij Urban Heart zijn april tot en met juli en van september tot aan de kerstvakantie. Het kan per periode verschillen of de drukte juist in het weekend is of door de week.

Ben jij enthousiast geworden over werken als muziekworkshop instructeur bij Urban Heart? Solliciteer dan met een motivatiebrief of -vlog voorzien van je cv (met een foto)! Voor vragen kun je ook bellen naar: 085-0656262. Voor instructeurs buiten de regio Groningen is het bezit van eigen mobiele studio-apparatuur en auto een grote pré.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Reageer op deze vacature

Stuur je CV mee

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.