De Urban Heart Foundation heeft als doel om mensen die te maken hebben gehad met een tegenslag een fantastische dag te bezorgen. Of ze nou piepjong zijn, stokoud, of ergens daartussenin. Voor elke leeftijd kunnen wij een onvergetelijk uitje regelen zodat alle zorgen en verdriet even worden vergeten.

Denk hierbij aan ouders met een ernstig ziek kind die even behoefte hebben aan een zorgeloze middag. Of een gezin dat leeft in armoede, dat een keer de kans krijgt om een bijzondere activiteit te doen die anders niet betaalbaar is. Een vrouw met baarmoederhalskanker die even iets anders heeft om aan te denken. Of (groot)ouders die een (klein)kind zijn verloren, en samen een prachtig schilderij maken ter herinnering.

In 2018 heeft Renata de Urban Heart Foundation opgericht. Aan het begin van 2016 werd zij zelf gediagnosticeerd met borstkanker. Tijdens haar ziekte merkte ze dat de behoefte aan een “normale” middag vol gezelligheid ontzettend groot was. Weg van de medische hectiek van chemokuren en operaties, wat ruimte voor creativiteit en inspiratie! Even puur genieten en in de watten gelegd worden.

De mogelijkheid voor een fijn uitje is helaas niet voor iedereen binnen bereik. De mensen die het ‘t hardste nodig hebben weten er niet vanaf, kunnen het niet betalen, en hebben vaak de extra energie niet om zoiets te organiseren. Daarbij komt de Urban Heart Foundation in beeld! Renata is inmiddels gelukkig schoon verklaard, en wil het succes van haar bedrijf ook inzetten om terug te geven aan de samenleving. En de rest van het Urban Heart team draagt daar graag hun steentje aan bij!

Ken jij iemand die wel een opkikker, een warme dag kan gebruiken? Meld hem of haar aan door een mailtje te sturen naar foundation@urbanheart.nl. Of wil jij ons helpen als vrijwilliger? Dan kan je terecht bij hetzelfde e-mail adres!    

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.