100% Groningen Arrangement: Het Beste van Grunn bij Urban Heart!

100% Groningen Arrangement

Het beste van Groningen!

100% Groningen Arrangement

Zijn jullie helemaal weg van Groningen, de Parel van het Noorden? Of is het juist een stad waar je veel goede dingen over hebt gehoord, maar nog nooit bent geweest? Laat ons jullie dan meenemen op een heerlijk verzorgd dagje in Grunn! Het 100% Groningen Arrangement is perfect voor een bedrijfsuitje of familiedag. Want Groningen is zoveel meer dan alleen de winkels van de Herestraat!

Lekkere lunch

We beginnen met een lunch rond het middaguur. Genoeg tijd om uit te slapen dus, of om naar Groningen toe te reizen! De lunch vindt plaats in Het Paleis, in de bruisende buurt van het Ebbingekwartier. Hier genieten jullie onder andere van een lekkere dagsoep, luxe sandwiches (met vegetarisch- of vleesbeleg), fruit en salade. Met dieetwensen of allergieën kan natuurlijk altijd rekening gehouden worden!

Historische Stadswandeling

Aan het einde van de lunch worden jullie opgehaald door onze gids, die jullie gedurende anderhalf tot twee uur meeneemt naar de mooiste plekjes van de stad. Lekker even de lunch eraf wandelen! Onder andere de Nieuwe Kerk, Prinsentuin, het Martinikerkhof, de Rijksuniversiteit Groningen, de Hoge der Aa en natuurlijk de Grote Markt passeren de revue. Bij deze diverse stops krijgen jullie het verhaal te horen van het ontstaan van Groningen. De wandeling bestaat echt niet alleen maar uit droge verhalen uit de geschiedenisboeken, maar ook uit vele wist-je-datjes. Wisten jullie bijvoorbeeld dat de Vismarkt tot de jaren ‘60 nog werd gebruikt als parkeerplaats? Op verzoek kan de wandeling overigens altijd iets ingekort of verlengd worden!

D’Olle Grieze

Na het einde van de stadswandeling is het nog niet klaar met de portie beweging: de Martinitoren, of D’Olle Grieze zoals wij Groningers hem noemen, staat op jullie te wachten! Met een hoogte van 97 meter is het nog steeds het hoogste gebouw in Groningen, maar helaas: geen lift. Die 311 treden zijn met adempauzes op de Eerste Trans en de Luizolder heel goed te doen hoor! Jullie beklimmen de martinitoren op eigen gelegenheid. Gaat een deel liever even het stadshart van Groningen ontdekken dan is daar alle ruimte voor.

Groningse kookworkshop

Hebben jullie na het beklimmen van de Martinitoren, afhankelijk van jullie klimsnelheid, nog wat tijd over?  Dan is er tijd om wat te winkelen, of om het gratis Universiteitsmuseum te bezoeken! Na zo’n actieve middag hebben komt het eten vast als geroepen, dus mogen jullie rond een uur of zes aan de bak om jullie Groningse maaltijd op tafel te toveren. Ontdek de ware smaak van Groningen.

Een kookworkshop met Regionale Favorieten! Maak kennis met de heerlijke culinaire tradities tijdens onze kookworkshop. Onze professionele koks begeleiden je bij het bereiden van iconische gerechten, zoals de beroemde Groningse droge worst, hartige Groningse mosterdsoep, zoete Groninger koek en smaakvolle blinde vinken. Leer de geheimen achter deze gerechten en proef ze zelf. Of je nu een voorgerecht, snack, dessert of avondmaaltijd zoekt, deze workshop biedt een smakelijke en gezellige ervaring om de smaak van Groningen te ontdekken. Boek nu en geniet van deze unieke culinaire reis!

Dagje Groningen

Klinkt het idee van een dagarrangement in Groningen goed, maar doen jullie liever wat anders dan de Stadswandeling of Martinitoren? Bijvoorbeeld een van onze leuke creatieve workshops, of schuiven jullie liever aan voor een diner in plaats van deze zelf te koken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

KLIK HIERONDER OP GRONINGEN VOOR MEER INFORMATIE!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
ongeveer 8 uur
vanaf 55,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

86.00