100% vrijgezel man - Urban Heart

100% vrijgezel man

Voor echte vrijgezelle mannen

100% vrijgezel man

De ultieme combinatie van kennis en drank!

Kies voor het 100% vrijgezel man arrangement waar jullie eerst jullie kennis gaan testen in een gezellige pubquiz om daarna wat meer kennis op te doen over de verschillende whiskey's of Whisky, vertellen jullie het ons na deze proeverij?

Gezellig borrelen met je collega's en toch ook meteen die algemene kennis van iedereen checken? Dan is de pubquiz vast iets voor jullie! Tijdens de quiz worden jullie verdeeld in groepjes en komen diverse opdrachten aan bod. De quiz is opgebouwd uit meerdere spelonderdelen van elk ongeveer tien minuten in de categorieën denken, durven en doen. De pub quiz is zeer goed te combineren met onze andere quizzen, zoals de' Ik hou van Holland' quiz of de popquiz. We kunnen hem op maat voor jullie samenstellen naar elk gewenst tijdstip, tijdsduur en onderwerp. Informeer naar de mogelijkheden.Whiskey proeverij

Proeven is leuk, lekker en leerzaam. Tijdens de whisky proeverij worden 7 whisky's geproefd en komen alle ins en outs aan bod. Wij geven jullie tijdens deze proeverij een leidraad om zelf te te ontdekken welke type single malt whisky je favoriet is. Er wordt ingegaan op de smaakaspecten van de whisky en hoe deze te benoemen.Heerlijk om nu eens wat meer te weten over wat je vaak bestelt of thuis lekker drinkt.Uiteraard valt er te schuiven met tijden en programmaonderdelen. Een aanpassing van het arrangement is ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma:

16:00 - 17:00 Pubquiz (inclusief 2 drankjes naar keuze)
17:00 - 19:00 3-gangen keuze diner (inclusief drankje naar keuze)
19:00 - 21:00 Whiskeyproeverij

Wel een leuke workshop over alcohol maar lust je geen whisky? Kies dan voor bijvoorbeeld de Cocktail workshop.

Je kunt het 100% vrijgezel man arrangement boeken bij Urban Heart in Groningen. Natuurlijk ook zeer geschikt voor een stoer vrouwen vrijgezellenfeestje. 

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Centrum Groningen
Ongeveer 4 uur
78,00 euro per persoon incl. btw
Vanaf 8 personen

78.00