Blotted line Popart schilder workshop

Blotted Line Workshop

Drukwerk schilderen met super resultaat

Blotted Line Workshop

Maak kennis met Andy Warhol’s beroemde Blotted Line schildertechniek in onze Blotted line workshop!

Leer schilderen als de prins van de Popart!

Bij deze Blotted Line Workshop maak je kennis met een minder bekende schilderstroming binnen de Popart beweging. De Blotted Line techniek van Andy Warhol komt uit de fifties en is dus al bijna 70 jaar oud, maar voelt nog steeds modern! Bij deze schildertechniek wordt tekenen gecombineerd met de beginselen van de drukkunst. Met de aanwijzingen van onze instructeur kan je op deze manier de mooiste en meest verfijnde kunstwerken tevoorschijn toveren!

Wie wordt de nieuwe Andy Warhol?

Met behulp van een traditionele kroontjespen, waterverf, en absorberend papier leer je in deze workshop Warhol’s techniek na te bootsen. Het is hierbij mogelijk om beroemde Blotted Line kunstwerken, zoals Warhol’s reeks van pumps, te reproduceren. Als je veel creatieve inspiratie hebt, kan je echter ook kijken waar je vingers je naartoe leiden! Een andere optie is om de workshop een thema mee te geven: zo schilderen jullie allemaal je eigen Blotted Line bloemen, of Blotted Line dieren. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een prachtig nieuw schilderij voor aan de muur thuis.

Deze workshop is perfect voor familiedagen, vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes.

Andere creatieve workshops

Ben je enthousiast geworden en op zoek naar meer creatieve workshops waar je helemaal los kan gaan met penseel en verf, of juist klei of kralen? Kijk ook eens bij Hoofd Boetseren, Mozaïek Workshop, of Koeien Beschilderen!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Eigen locatie
2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen
Groningen
2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

Locatie nara keuze
2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

35.00

Wissen