Boetseer je Collega online workshop - Urban Heart

Boetseer je collega online

Bekijk je collega eens wat beter online.

Online boetseer je collega

Herkent jouw collega zich in jouw creatieve boetseer je collega uitspatting?

Een imposant resultaat

Tijdens deze workshop ga je elkaar boetseren terwijl we online een gezellige workshop houden. Talent of niet, het gaat iedereen lukken om tot een imposant resultaat te komen. Onder begeleiding van de instructeur, gaan jullie tijdens deze hilarische workshop elkaars hoofd boetseren en met alle tips en tricks die je te horen krijgt wordt het absoluut een succesvol bedrijfsuitje of familie uitje.

Welk hoofd hou je?

Jullie werken in deze workshop met professionele fijne witte Chamotte klei. Dit materiaal werkt heel nauwkeurig door de fijne structuur en is daardoor vooral geschikt voor kleine tot middelgrote werkstukken. Wat gaat het worden, lever je het hoofd in op kantoor en krijg je je eigen hoofd mee of hou je het hoofd van je collega?

Een leuk idee? Zet een mooie vitrinekast in de gang en plaats alle hoofden erin. Zeker weten dat al je collega's er met een lach langs zullen lopen!

Dit uitje is zeer geschikt voor het afscheid van een collega of dat fantastische jubileum van jullie bedrijf, afdeling of medewerker. Al je medewerkers of teamgenoten in de vitrinekast in de gang daar kunnen jullie nog jaren om lachen.

Doe je dit uitje toch liever niet online? Kies dan deze workshop.

Klik hieronder op online voor meer informatie zoals duur en prijs.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Online
2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw excl. 7,75 verzendkosten
Vanaf 8 personen

35.00