Canva basistraining - Urban Heart

Canva basistraining

Kickstart je creatieve Canva-avontuur!

Canva basistraining

Wat heb je nodig? Een logo, een huisstijl, een uitnodiging, een poster, een nieuwsbrief? Je hebt hier iemand voor ingehuurd, maar toch heb je nog steeds niet wat je wil. Voor elke post op Sociale Media, uitnodiging of poster een designer inhuren is niet nodig en zonde van je geld. Misschien heb je zelf al gekeken wat je met Canva kan doen, maar Canva barst van de mogelijkheden, dus waar moet je beginnen? Geen nood: onze Canva basistraining is precies wat jij zoekt!

Canva is een superprogramma met enorm veel mogelijkheden om jouw eigen design te maken, dus handig om te weten hoe het werkt. Je kunt dat natuurlijk zelf gaan uitzoeken op internet. Veel fijner is het om een Canva basistraining te volgen bij iemand die jou direct uitlegt wat er allemaal mogelijk is, die jouw vragen meteen beantwoordt en jou kan laten zien wat je uit Canva kunt halen!

Dat is onze Canva basistraining. Die gaat jou een kickstart geven om met Canva te kunnen werken. Na deze basistraining kun jij meteen aan de slag met jouw ontwerpen. Sterker nog: tijdens de training krijg je zoveel begeleiding dat je waarschijnlijk al met prachtige ontwerpen thuiskomt!

We gaan jou in deze basistraining laten zien hoe je werkt met templates en op welke manier je deze kunt aanpassen, hoe je je eigen ontwerp kunt maken en of voor jou de gratis versie of juist Canva Pro geschikt is. Alles komt voorbij: huisstijl, logo, nieuwbrieven, uitnodigingen, zelfs de eerste opzet voor een website!

Deze cursus is geschikt voor iedereen die met Canva aan het werk wil en wil weten hoe en wat je hiermee kunt creëren.
Met Canva kun je het beste uit je bedrijf halen of zorgen dat je op je werk opvalt met prachtige designs. Wacht niet te lang met inschrijven, want de cursus is populair. Wil jij creëren en ontwerpen? Schrijf je dan nu meteen in voor de Canva basistraining!

Voor meer informatie over wanneer de cursus wordt gegeven en de prijs, klik je hieronder op Groningen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Deze Canva basistraining kan zowel op onze locatie in Groningen als bij jullie op locatie gegeven worden. Liever een inspirerende omgeving ergens in Nederland? Dat kan natuurlijk ook. 

Voor deelname aan deze workshop is een laptop nodig en een account bij Canva. Dit kan de gratis versie zijn. 

 

Boterdiep 111 in Groningen
11 oktober van 10:00 tot 16:00
197,00 euro per persoon excl. btw
vanaf 1 persoon te boeken

197.00