Dromenvanger Workshop Groningen

Nooit meer nachtmerries!

Dromenvanger Workshop in Groningen

Heb jij de hele nacht liggen dromen, maar waren het allemaal nachtmerries? Sommige mensen zeggen dat A Dream Is A Wish Your Heart Makes, maar dan moeten het wel leuke dromen zijn! Tijd om die Boulevard Of Broken Dreams voorgoed om te zetten in Sweet Dreams (Are Made Of This). Kom de Dromenvanger Workshop in Groningen doen bij Urban Heart!

Vang Je Droom

Britt van Vang Je Droom geeft al jaren fantastische Dromenvanger Workshops. Normaal doet ze dat in Alkmaar en omstreken, maar we hebben goed nieuws: in december komt ze naar Groningen om deze superleuke workshop te geven bij Urban Heart!

Het maken een dromenvanger komt oorspronkelijk van de Ojibweg weg, een indianenstam uit Noord Amerika. De Ojibweg geloven dat het zelf maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen. Tegenwoordig zien wij dromenvangers steeds vaker in onze interieurs terugkomen. Wij maken ze dan ook vooral omdat wij ze mooi vinden. Als gave muurhanger in de woonkamer of en als aankleding in de slaapkamer.

Wallhanging

Ben jij op zoek naar een gave wallhanging of maak je graag een object met meer betekenis? Alles kan! Laat je creativiteit gaan en maak je eigen dream catcher!
Tijdens deze workshop maak jij in 2,5 uur een prachtige dromenvanger in een ring van 35 cm (diameter). Er is een grote variatie aan lintjes, schelpen, veren en kralen beschikbaar om de dromenvanger naar jouw wens te kunnen maken!

Nooit Meer Nachtmerries

Als je weer thuis bent van een geslaagde workshop hang je je creatie natuurlijk direct in de slaapkamer op. Dan werkt de dromenvanger als je eigen Dream Police!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111 in Groningen
15 december om 11.00 uur (duur 2 uur)
35,00 euro p.p. incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

Extra's

35.00