Ecotuintje in Fles Groningen - Urban Heart

Ecotuintje in Fles Groningen

Creëer je eigen flessentuin met ecosyteem!

Workshop ecotuintje in fles

Duurzaam en ook nog eens mooi om te zien en je huis mee te decoreren. Dat is een Ecotuintje in fles. Je maakt je eigen ecosysteem in fles nu helemaal zelf in deze groene workshop. Bij deze DIY sessie kan je de workshop al boeken vanaf 1 persoon!

Dit relatief nieuwe fenomeen zie je steeds vaker voorbij komen op Instagram en Pinterest. In de fles wordt door middel van een specifieke samenstelling van onder andere verschillende plantjes, potgrond, grint en decoratiematerialen een compleet ecosysteem gecreëerd in een afgesloten pot of fles. Hierdoor hebben de plantjes geen onderhoud en water nodig. Jij kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan zonder oppas voor de plantjes.

Deze fles of pot met een eigen ecosysteem wordt ook wel terrarium genoemd. In de pot ontstaat een eigen ecosysteem. Het water verdampt in de pot en drupt vanaf het glas weer terug in pot en een afgevallen blad wordt omgezet in voeding. De plantjes kunnen jaren vooruit. Mocht je dus geen groene vingers hebben is dit ideaal om toch groen in je woonkamer te hebben.

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie en de keuze in flessen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles recht van 5 Liter is 40,00 euro per persoon. Witte bolle fles 5 Liter: 47,50 per persoon Witte bolle fles 10 Liter : 57,50 per persoon Witte bolle fles 20 liter: 70,00 per persoon.

Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  

We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Boterdiep 111, Groningen
18 oktober 19:30 (duur 1,5 à 2 uur)
40,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

40.00