Foto DIY puzzeltocht Groningen - Urban Heart

Foto DIY puzzeltocht

Zelf langs de hotspots van de stad

Foto DIY puzzeltocht

Klein budget en toch een leuk uitje?

Tijdens deze  Foto DIY puzzeltocht moeten jullie af en toe wel heel goed zoeken om het juiste antwoord te vinden. Jullie strijden in teams tegen elkaar en het is de bedoeling om zoveel mogelijk antwoorden goed te hebben.

De tocht voert jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Dus een ideale combinatie van een mooie omgeving, lol, teambuilding en gezelligheid!  Een flinke voorsprong krijg je als team door de punten die worden behaald met de foto opdrachten. De jury bepaald hoeveel punten jullie krijgen. Veel lol gegarandeerd.

Dit is de "doe-het-zelf" versie. Dit houdt in dat er geen begeleiding is. De Foto DIY puzzeltocht en benodigdheden kunnen (na bestelling) bij onze vestiging worden afgehaald en worden na afloop weer terug gebracht op de vestiging.

Heb je toch liever een plek van ontvangst, begeleiding en prijzenronde bij de tocht dan is de Foto Mysterie tocht een goede suggestie. Ook hebben we een leuk arrangement samengesteld met onze tochten.

De doe-het-zelf puzzeltocht is zeer geschikt voor personeelsuitjes of teamuitjes met een klein budget. Ook een vrijgezellenfeestje kan zich uren vermaken met deze puzzeltocht. Voor vrouwen vrijgezellenfeestjes hebben we ook de vrijgezellentocht. Dit is ook een doe-het-zelf pakket.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Centrum Groningen
3 uur
16,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

16.00