Foute Kersttrui Pimpen online - Urban Heart

Foute Kersttrui Pimpen online

Wie maakt de foutste trui?

Foute Kersttrui Pimpen online

Ben jij al klaar voor de kerstdagen? Het decemberfeest is niet compleet zonder foute kersttrui! Sinds Bridget Jones en Mark Darcy in de eerste film elkaar tegen het lijf liepen in twee afschuwelijke kerstoutfits, kan je er niet meer omheen. Kom bij Urban Heart deze workshop Foute Kersttrui Pimpen volgen!

Bij deze workshop zorgen wij voor een mooie rode trui en de materialen om hem mee te versieren. Van tevoren vragen we dus ook van iedereen de kledingmaat, want de trui moet natuurlijk wel passen! Bij deze workshop wordt niet gelijmd: als je de materialen alleen maar vastplakt op de trui, valt het er binnen een uur zo weer af. Alles wordt er dus echt op genaaid! Maar zo moeilijk is dat gelukkig niet, en met de begeleiding van onze instructeurs kan een kind de was doen. De materialen waarmee wij werken zijn met vilt als basis, en traditionele kerstversieringen als balletjes, slingers en sterretjes.

Deze workshop is deze kerst online te boeken. Wil je de workshop liever op onze of jullie locatie? Boek dan deze workshop.

Andere Kerstworkshops

Kan je niet genoeg krijgen van kerst en alles wat daarmee te maken heeft? Dan hebben wij goed nieuws: we hebben namelijk nog veel meer kerstworkshops in ons assortiment! Wat dacht je van zelf je eigen Klassieke Kerstkrans Maken, bijvoorbeeld? Of een Kerst CD of Kerst Lipdub opnemen, erg leuk voor bedrijfsuitjes of vriendengroepen. Ook kan je bij ons Kerstbonbons maken, een Kerst Pubquiz volgen, of de Ik Hou Van Kerst Dinerquiz doen. Zo kom je de winter wel door!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Online
Ongeveer 2,5 uur
37,50 p.p. incl. btw excl. 7,75 verzendkosten
Vanaf 8 personen

37.50