Gin Tonic Workshop- kom de lekkerste Gin Tonics maken - Urban Heart

Gin Tonic Workshop

Maak de perfecte gin-tonic!

Gin Tonic Workshop

“Of all the gin joints in all the towns in all the world… she walks into mine”. Wie kent deze prachtige quote uit Casablanca niet? Gin is een van de meest diverse alcoholische dranken, en na honderden jaren nog steeds onverminderd populair. Kom bij Urban Heart leren welke gins en welke tonics samen de lekkerste cocktails maken bij onze Gin Tonic Workshop!

Gin of jenever?

Wist je dat gin oorspronkelijk een Nederlandse uitvinding is? De eerste geschreven bronnen die schrijven over gin, of jenever, stammen uit de 16e eeuw. Onze Hollandse jenever is al 500 jaar een succesvol exportproduct! In Engeland kennen ze zelfs het gezegde “Dutch Courage”, voor mensen die dankzij flessen gin genoeg moed verzamelen om iets te doen 😉

Gin and tonic

In het Engels noemen ze het een gin and tonic, in het Nederlands gewoon gin-tonic. Hoe het heet maakt eigenlijk ook niet uit, maar hoe het smaakt wel! Er zijn zoveel keuzes, dat je maar net moet weten welke ginsoorten het beste bij jou passen. Een London Dry, of een distilled gin? Hollandse Jenever van onze eigen Hooghoudt of liever Bombay Sapphire? Je leert het allemaal tijdens onze Gin & Tonic Workshop!

De workshop

Tijdens de Gin and Tonic Workshop maken jullie drie verschillende cocktails in een echte cocktailbar! De instructrice zal jullie de fijne kneepjes van het vak leren: is shaken, not stirred wel echt beter? Stel elke vraag die je ooit hebt gehad over de perfecte gin tonic cocktail, en geniet van je eigen creatie! Aan het einde van de avond ga je als het goed is niet alleen tevreden (en een beetje aangeschoten) naar huis, maar ook met alle kennis over de perfecte gin tonic. Perfect om op feestjes en verjaardagen aan gasten te serveren!

Waar boek je deze workshop?

Deze workshop is vanzelfsprekend alleen voor personen boven de 18 jaar. Vooralsnog bieden wij deze workshop enkel aan in Groningen.

Klik hieronder op de stad van jullie keuze voor meer informatie zoals duur en prijs.

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
2 uur
30,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

30.00