High tea workshop

High Tea Workshop

Met prosecco en recepten voor thuis!

High tea workshop

Zin in een middagje gezelligheid? Dan is de high tea workshop de perfecte workshop. De high tea, of beter gezegd afternoon tea, is een maaltijd die bestaat uit hartige en zoete hapjes. maken verschillende lekkernijen, zowel zoet als hartig. Graag delen we het geheim van de lekkerste brownies ter wereld, maken we scones en originele varianten op de klassieke sandwiches die je bij een high tea mag verwachten. In totaal toveren jullie 8 gerechtjes op tafel. Natuurlijk staan er liters thee klaar en om de feestvreugde te verhogen, schenken we ook een glaasje prosecco bij al dat lekkers.

Zodra alles in de oven staat, mogen de schortjes af en hebben jullie ruim de tijd om met elkaar bij te kletsen. Wellicht is het allemaal wat veel om meteen op te eten. Gelukkig snappen ook wij het principe van een doggybag, alleen gebruiken we daar een grote taartdoos voor. Met een beetje geluk heb je dus ook nog de nodige napret.

Je kunt eventuele dieet-wensen aangeven. De gerechten dienen we op mooie schalen op en je hebt ruim de tijd om alles op te eten: uiteraard met voldoende thee. De recepten krijg je mee voor thuis.

Pure verwennerij!

 

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
2,5 uur
32,50 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

32.50