Kom bij Urban Heart de Ik Hou Van Kerst Dinerquiz doen!

Ik Hou Van Kerst Dinerquiz

Kerstquiz met diner!

Ik Hou Van Kerst Dinerquiz

Hangt bij jou de kerstverlichting al voordat Sinterklaas het land uit is? En is jouw kerstboom bijna net zo groot als de woonkamer? Dan is onze Ik Hou Van Kerst Quiz de perfecte keuze voor jouw feestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenavond! Helemaal nu je de quiz kan boeken als dinerquiz: een heerlijk Bourgondisch diner en een leuke spelavond, twee vliegen in één klap!

Kerstquiz

Met diverse vragen en komische opdrachten testen we van alle deelnemers de kennis over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan kerst. Deze afgeleide van onze succesvolle Ik Hou Van Holland Quiz moet je gespeeld hebben voor je de kerstdagen ingaat! De Ik Hou Van Kerst Quiz is speciaal voor die mensen die niet kunnen wachten tot het weer kerst is, of juist voor die mensen in je omgeving die er een hekel aan hebben, om ze even een hart onder de riem te steken.

Spelletjes

Bij een beetje quiz hoort natuurlijk wel een wedstrijdelement, dus mogen jullie in teams tegen elkaar strijden! De teamindeling laten we graag aan jullie over 😉 Onze quiz heeft niet alleen maar droge vragenrondes. Het wordt lekker interactief: van het meezingen van de grootste kersthits tot onze enige echte kerstbal estafette. Wie kan het beste kerstballen vervoeren op een lepel zonder dat ze vallen? Lol gegarandeerd! En het winnende team wint ook nog eens een gepaste prijs.

Dieetwensen? Geen probleem!

Ook voor vegetariërs, veganisten en mensen met andere dieetwensen kunnen we altijd een goede optie vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te eten en dan het spel te doen of andersom, als jullie liever niet eten en spelen tegelijk.

Kerstuitjes

We hebben bij Urban Heart nog meer leuke uitjes met een kerstthema! Kijk ook eens naar de workshop Kerstbonbons Maken, of laat je inner Mariah Carey vrij bij de workshop Kerst CD opnemen. Het ultieme kerstgevoel is gegarandeerd bij Urban Heart.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Vanaf 20 personen kunnen we de quiz incl een heerlijk kerstbuffet of bijvoorbeeld winter barbecue regelen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Iets bijzonders doen? Boek een kerstontbijt met de quiz. 

 

Groningen
Ongeveer 3,5 uur
42,- incl btw p.p. (Drankjes op nacalculatie)
Vanaf 10 personen (max 20 personen)