Italiaanse kookworkshop - Urban Heart

Italiaanse kookworkshop

Buon appetito!

Italiaanse kookworkshop

De Italiaanse keuken is rijk. Tijdens deze Italiaanse kookworkshop bereiden wij slechts een selectie van de lekkerste gerechten. Toch kan het niet anders dan een uitgebreid diner worden, want tijdens een kookworkshop in Italiaanse sferen mag je toch minimaal een insalata caprese, zelfgemaakte pasta, saltimbocca en natuurlijk tiramisu verwachten. Lekkere gerechten die soms verrassend eenvoudig zijn. Erg leuk om thuis ook nog eens te bereiden.

Werken met recepten

De groep wordt opgedeeld in verschillende teams. Bij de ingrediënten ligt het recept voor jullie klaar. Is er iets niet duidelijk of wil je meer weten,  dan kun je dit de aanwezige begeleiding vragen. Elk groepje is verantwoordelijk voor een eigen gerecht. Ons streven is dat iedereen na 1,5 uur klaar is om lekker te gaan zitten en te genieten van de lekkere gerechten. De workshop is met name geschikt voor groepen die graag samen willen koken en eten. Ben je echt op zoek naar een culinair hoogstandje kijk dan eens bij onze andere kookworkshops.

Dieetwensen

Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden in onze Italiaanse kookworkshop. Vegetarier, veganist, glutenallergie of iets anders? Geef dit dan door bij de boeking.

Waar boek je de Italiaanse kookworkshop?

Deze workshop kun je doen voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag in Groningen en Zwolle. Hebben jullie een andere reden om een feestje te vieren? Geef het aan bij je boeking!

Meer culinaire workshops

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer leuke workshops waarbij eten maken en teambuilding centraal staat? Kijk ook eens bij de andere kookworkshops op onze site zoals Tapas maken, Sushi maken en de Vega(n) kookworkshop.
Deze workshop is te boeken in de steden Groningen en Zwolle. Samen koken is een fantastische manier van teambuilding dus boek dit uitje voor jullie bedrijfsuitje. Natuurlijk is het ook heerlijk om samen met je vrienden en/of vriendinnen samen te koken voor je verjaardag of vrijgezellenfeest.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
3 uur
36,50 euro per persoon incl btw
vanaf 8 personen

Extra's

36.50