Kerst Lipdub Opnemen - Urban Heart

Kerst Lipdub Opnemen

Jullie eigen moment of fame

Een Magische Kerst Lipdub Opnemen

Organiseer tijdens jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest een feestelijke Kerst Lipdub opnemen workshop en maak samen een onvergetelijke kerstvideoclip! Lipdubben is de nieuwste kerstrage in Nederland, waarbij jullie een videoclip opnemen in één enkele take, waarin elke deelnemer zijn of haar eigen kerstmoment van roem beleeft.

De Oorsprong van Kerst Lipdubs

Het fenomeen Lipdub ontstond toen Britse militairen in Irak het nummer 'Is This The Way to Amarillo?' playbackten, wat via het internet een grote hit werd. In 2006 introduceerde de oprichter van Vimeo de term 'lip dubbing'.

Kersthitlijst voor Inspiratie!

Voeg een vleugje kerstmagie toe aan jullie lipdub door gebruik te maken van enkele klassieke kersthits. Denk aan nummers zoals "All I Want for Christmas Is You" van Mariah Carey, "Last Christmas" van Wham!, en "Jingle Bell Rock" om jullie lipdub in een feestelijke kerstsfeer te brengen.

Een Wereldrecord in Kerstsferen!

Er is zelfs een wereldrecord voor het maken van een lipdub: de langste videoclip met zoveel mogelijk mensen. In 2012 werd dit record gevestigd in Schiedam, waar maar liefst 7.300 mensen deelnamen aan een lipdub. De langste lipdub duurde 9 minuten en 49 seconden.

Creatieve Vrijheid voor Jullie Kerstlipdub

Jullie mogen uiteraard zelf kiezen welk kerstnummer jullie willen gebruiken voor jullie eigen kerstlipdub. Alles is mogelijk! Tijdens de workshop krijgen jullie de kans om het script te bedenken en uit te werken, met begeleiding van een regisseur. Daarna is het tijd om te oefenen en de perfecte opname te maken. Het maken van een kerstlipdub bevordert zeker teambuilding, zorgt voor veel plezier en spontaniteit.

Professionele Apparatuur voor Prachtige Opnamen

We zullen de opname maken met professionele apparatuur, waaronder een steadicam, voor vloeiende en prachtige beelden.

Wat Wij Verzorgen en Wat Jullie Meebrengen

Wat wij verzorgen:

  • Een ervaren regisseur/cameraman of -vrouw
  • Een professionele muziekinstallatie
  • Een door jullie gekozen kerstnummer
  • De songteksten om mee te zingen

Wat jullie meebrengen:

  • Perfect passende kerstoutfits die passen bij het gekozen nummer. Op aanvraag zijn er aanvullende kerstaccessoires beschikbaar.

Het Eindresultaat

Wat je mee naar huis neemt:

  • De opname van de kerstlipdub wordt nog bewerkt en binnen 7 dagen ontvangen jullie deze als een MP4-bestand via e-mail.

Het eindresultaat is een onvergetelijke eigen kerstvideoclip. Deze workshop kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Uiteraard kunnen jullie ook gebruikmaken van onze startlocaties in Groningen, Leeuwarden, Assen, Sneek, Dokkum, Zwolle en Deventer.

TIP: Maak Kerstlipdub Herinneringen!

TIP: Boek deze workshop als afscheidscadeau voor een collega, ter viering van een jubileum, of als een blijvende herinnering met je beste vriendinnen!

Ontdek Onze Combinatiemogelijkheden

We hebben ook verschillende leuke combinaties bedacht voor een volledig verzorgde kerstdag. Als jullie na de kerstlipdub nog energie over hebben, overweeg dan de workshop "Kersttapas maken" in Groningen. Informeer ook gerust naar onze dineropties en andere tips voor een geslaagde kerstviering.

We hebben ook verschillende leuke combinaties bedacht voor een totaal verzorgde dag en hebben jullie na de lipdub nog puf over? Boek dan de workshop Tapas maken erbij in Groningen. Je kunt ook eens informeren naar de diner mogelijkheden of tips.

Klik hieronder op de stad van jou keuze voor meer informatie. Vier Kerstmis met een vleugje creativiteit en plezier! Staat jullie stad er niet bij? Kies dan voor Locatie naar keuze of Eigen Locatie.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De prijs van de workshop is exclusief de kosten voor de locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je tips over locaties? Geef het aan bij je boeking! 

Apeldoorn
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

Een lipdub in Assen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld buiten, bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Assen
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

De prijs van de workshop is exclusief de kosten voor de locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Wil je tips over locaties? Geef het aan bij je boeking! 

Drachten
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

De prijs van de Lipdub is exclusief de kosten voor de locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Wil je tips over locaties? Geef het aan bij je boeking! 

Eigen locatie
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8/10/12 personen

Een lipdub in Groningen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld buiten, bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Groningen
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8 personen

De prijs van de Lipdub is exclusief de kosten voor de locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je tips over locaties? Geef het aan bij je boeking! 

Locatie naar keuze
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8/10/12 personen

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Locatie Tip! 

Willen jullie een gezellige en betaalbare locatie voor onze workshop met verschillende horeca mogelijkheden. Neem contact op met De enk in de gezelligste wijk van Zwolle.  

www.deenkassendorp.nl/

Willen jullie een locatie in hartje Zwolle neem dan contact op met Het vliegende paard. 

www.hetvliegendepaard.nl

Voor de gezelligste kroeg van de Zwolle kiezen jullie voor Het Beugeltje. 

www.hetbeugeltje.nl

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! 

Zwolle
3 uur
33,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

33.00