Schilder een naaktmodel

Naaktmodel Schilderen Groningen

Veel leuker dan een stripper!

Naaktmodel schilderen Groningen

Stap uit je comfort zone en neem deel aan onze unieke workshop Naaktmodel Schilderen in Groningen! Op 14 september heb je de kans om te leren hoe je een vrouwelijk naaktmodel op doek kunt vastleggen.

Er is geen betere manier in je schilderkunst te ontwikkelen, dan door het tekenen en schilderen van een naaktmodel. Je leert in deze workshop om te kijken naar de lijnen en verhoudingen van het menselijk lichaam. Onze ervaren instructeur zal je begeleiden bij elke stap van het proces en je leren hoe je de anatomie van het menselijk lichaam op een realistische manier kunt vastleggen. Je zult leren over compositie, licht en schaduw, kleurgebruik en nog veel meer! Dit alles terwijl je de kans krijgt om te werken met een professioneel vrouwelijk naaktmodel.
Tijdens de workshop maken we schetsen vanuit verschillende hoeken en in verschillende poses. Ook maken we aan het einde een prachtige schets op doek, die we uitwerken in verschillende kleurtonen.

Deze workshop biedt een unieke kans om je creatieve vaardigheden uit te dagen en te verbeteren, terwijl je leert hoe je een van de meest uitdagende onderwerpen kunt schilderen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om te netwerken en samen te werken met andere kunstenaars die dezelfde passie delen.

Kortom: een workshop met prachtig lijnenspel, mooie rondingen en creativiteit in kleurkeuze, waarin je je oog voor detail en verhouding verder gaat ontwikkelen.
Klik hieronder op Groningen voor meer informatie zoals locatie en prijs.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111, Groningen
14 september l 19:30 l 2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 1 persoon

35.00