Maak een prachtige Droogbloemenkrans bij Urban Heart!

Online workshop Droogbloemen krans maken

For all the wildflowers online!

Droogbloemenkrans Maken

Droogbloemen zijn weer helemaal hip en happening! In deze online workshop Droogbloemenkrans Maken van Urban Heart gaan we niet voor een traditionele bloemenkrans, maar voor een speelse en luchtige droogbloemenkrans. Superleuk om in je kamer aan de muur te hangen!

Bloemenkransen hebben een rijke en veelzijdige geschiedenis. Iedereen kent natuurlijk de kransleggingen van 4 mei, of de adventskrans voor het kerstfeest. Of een lieflijke bloemenkrans in het haar van de bruid op haar trouwdag! Maar wist je al dat in Zweden de midzomernachtsviering ook traditioneel wordt gevierd met een bloemenkrans? Of dat Engelse hofdichters, ook wel poet laureate genoemd, altijd een lauwerkrans droegen? Een bloemenkrans op je hoofd is in onze samenleving echter niet zo praktisch, dus kan je er beter eentje maken als mooie wandversiering!

Tijdens deze workshop leer je een bloemenkrans te maken van de mooiste gedroogde bloemen en een metalen ring.

Om mee te doen aan de online workshop is het van belang dat je eerst een DIY pakketje droogbloemen op onze site besteld. Je hebt keuze uit verschillende pakketjes met ieder hun eigen kleurenthema. Ook heb je keuze in 3 verschillende kleuren ringen: zwart, wit en goud. De ring heeft een diameter van 30 cm. Naast het pakketje heb je ook een computer of laptop nodig met internetverbinding en een bloemenschaar.

Leuk meegenomen is dat de droogbloemen heel lang mee gaan en het op deze manier super duurzaam is om bloemen in huis te hebben.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Online
Ongeveer 1,5 tot 2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw excl. verzendkosten
Aanmelden vanaf 2 personen

35.00