Online Parfum Workshop - Urban Heart

Online Parfum Workshop

Ontwerp je eigen persoonlijke geur

Parfum Workshop

Tijdens deze Parfum Workshop leer je alles over parfum! Van de geschiedenis en een grappig testje, tot bekende geuren als Chanel en Gucci. Alles komt aan bod in deze geurige workshop. Natuurlijk stel jij helemaal je eigen gepersonaliseerd parfum samen! Dit mag op basis van de door ons ontwikkelde receptjes, succes gegarandeerd. Zelf experimenteren met de parfum ingrediënten mag natuurlijk ook.

Weet jij al welk geurtje het beste bij je past? Tijdens deze workshop kom je erachter...

Kunnen jullie vanwege Corona of grote afstanden tussen jullie in moeilijk een workshop samen volgen? Urban Heart biedt nu de workshop Parfum Workshop aan terwijl je lekker in je eigen huis met eigen kopje koffie, thee of wijntje zit. Op deze manier kunnen jullie toch een leuke workshop samen doen. Samen uit, samen thuis.

Het is ook mogelijk naast een parfum nog een heerlijke geurige scrub te maken op basis van zout of suiker en aan de slag te gaan om je eigen lippenbalsem te maken. Dit zijn de ingrediënten van onze Wellness Workshop.

De workshop is al te boeken voor groepen vanaf 2 personen. Ben je met minder kijk dan eens bij onze agenda kleine groepjes naar workshops bij jullie op locatie en online. Klik hieronder op online voor meer informatie.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.

30.00