Opname Maken - Urban Heart

Opname Maken

Een blijvende herinnering!

Opname Maken

Het is ontzettend pijnlijk om een naaste te verliezen. Als je weet dat een familielid, een goede vriend, of jij zelf komt te overlijden, zijn die laatste maanden erg zwaar en erg dubbel. De wetenschap dat jullie tijd samen beperkt is maakt elke dag bitterzoet. Je komt heel dichtbij elkaar te staan en elk mooie moment telt voor twee.

Aan een ongeneeslijke ziekte kan je als naaste helaas niets doen, je staat buitenspel. Wat je wel kan doen is zorgen voor de nabestaanden. Zorgen dat het verlies voor hen zo zacht als mogelijk verloopt. Het maken en bewaren van mooie herinneringen, iets om na te laten, kan hier enorm bij helpen.

Een geluidsopname voor later

Bij de Urban Heart Foundation hebben we een professionele geluidsstudio die we hiervoor graag ter beschikking stellen. De gedachte dat je over een poosje nooit meer een gesprek zal kunnen voeren of je dag met die persoon kan delen is moeilijk om mee om te gaan. Vergeten hoe iemands stem klonk is ontzettend pijnlijk. Hoe mooi is het dan om aan je nabestaanden een opname mee te kunnen geven? Zodat je stemgeluid nooit verloren gaat.

Als je als ouder weet dat je je kinderen achterlaat, ben je zoekende naar hoe je de herinnering aan jou levend kan houden. Hoe zorg je er voor, zeker bij jongere kinderen, dat ze je niet vergeten? Wij kunnen daar met het maken van opnamen een helpende hand in zijn. Zo kan een moeder haar jonge kinderen bijvoorbeeld nog verhalen voorlezen voor het slapengaan. Of een vader die zijn kinderen verhalen vertelt voor later in hun leven. Is een goede vriend of familielid van jou juist altijd erg muzikaal geweest? Dan is het ook mogelijk om nog een laatste keer in de studio een paar mooie nummers op te nemen. Of het met een band is of solo, alleen zang of begeleid, alles is mogelijk in onze studio. Wij hebben meerdere instrumenten tot onze beschikking staan.

Ook thuis

Wij begrijpen dat het in de laatste levensfase niet altijd meer mogelijk is om te reizen, en dat de afstand naar onze studio in Groningen te ver kan zijn. In dat geval komen wij op afspraak graag bij u thuis met professionele opname apparatuur. Zo kan vanuit het comfort van de eigen omgeving toch een opname worden gemaakt om na te laten.

Donaties

De Urban Heart Foundation is vanzelfsprekend een stichting zonder winstoogmerk. In principe bieden wij ons aanbod dan ook kosteloos aan. Mocht u echter een donatie kunnen missen, dan is deze zeer gewenst. Zo zorgt u ervoor dat de Foundation ook in de toekomst haar diensten voort kan zetten.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Eigen locatie
Nader te bepalen
vrijwillige bijdrage
-
Groningen
Nader te bepalen
Vrijwillige bijdrage
-
Plaats naar keuze
Nader te bepalen
Vrijwillige bijdrage
-

0.00