Kom Oud Hollandse Spelletjes spelen bij Urban Heart

Oud Hollandse Spelletjes

Spelletjes uit grootmoeders tijd!

Oud Hollandse Spelletjes

Oud Hollandse Spelletjes uit grootmoeders tijd!

Wie heeft er geen goede herinneringen aan? De Oud Hollandse spelletjes van vroeger, die je deed op het schoolplein of met je familie? Zoals ringwerpen, sjoelen, 4-op-een-rij, touwtrekken, Mikado, en hoedje wip, of het altijd gezellige spijkers poepen.

Samen met de familie rond de tafel, gezellig maar zenuwslopend. Dit uitje heeft een hilarische uitwerking op de groep en is leuk voor zowel jong als oud. Je gaat in een circuit met verschillende onderdelen, uit grootmoeders tijd, met elkaar de strijd aan. Welke groep wint de titel van beste spelers? Deze workshop is erg geschikt voor familiedagen, maar ook leuk voor melige vrijgezellenfeestjes of teamuitjes!

Andere actieve uitjes

We hebben nog veel meer leuke actieve uitjes die geschikt zijn voor de hele familie of alle collega's! Jullie kunnen bijvoorbeeld nog verder terug in de tijd, naar de middeleeuwen! Daarvoor is onze workshop Boogschieten erg geschikt. Of wat dacht je van een hilarische Koldertocht door de stad? Als jullie liever zelf Groningen ontdekken en de mysteries van een puzzeltocht willen oplossen, kan dat met een Foto Puzzeltocht!

Wij garanderen je in ieder geval ouderwets veel plezier!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Centrum Groningen
2 uur
22,50 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

22.50