Sharing table Mississippi voor groepen - Urban Heart

Sharing table Mississippi voor groepen

Geniet van de rijke culinaire geschiedeis van Mississipi!

Sharing table Mississippi voor groepen

Stap binnen in de zuidelijke keuken van Mississippi met onze unieke Mississippi sharing table! Perfect voor groepsuitjes zoals teambuilding-activiteiten of vrijgezellenfeestjes, onze Mississippi sharing table biedt een scala aan smaken en texturen geïnspireerd door de rijke culinaire geschiedenis van Mississippi.

De Sharing Table Mississippi voor groepen is gevuld met heerlijke gerechten zoals een sappige beef burger op brioche broodje met little gem, augurk, cheddar en spicy mayonaise, een hotdog met venkelsalade, gebakken chorizo en mosterdsaus en sticky chicken met gerookte paprika, honing en BBQ-saus. Dit alles wordt geserveerd met gegrilde spitskool met ranchboter en limoen, en heerlijk loaded fries met truffel mayonaise, parmezaan, bacon en bosui.

Onze chef-koks zijn experts in het bereiden van deze heerlijke gerechten en houden rekening met alle dieetwensen van de groep, zodat iedereen kan genieten van deze culinaire ervaring.

Terwijl u geniet van onze gerechten, kunt u zich onderdompelen in de rijke culinaire geschiedenis van Mississippi en het zuiden van de Verenigde Staten.

Mississipii is de geboorteplaats van de bluesmuziek en heeft een prachtige architectuur van historische huizen, Mississippi heeft zoveel te bieden op het gebied van cultuur en geschiedenis en dat proef je ook in de gerechten. Deze Sharing table is een heerlijke manier om een proeverij te krijgen van deze prachtige staat.

Het is mogelijk om dit groepsdiner aan te vullen met een muzikant of muziekduo die op de voorgrond of achtergrond bluesmuziek spelen om jullie gezelschap nog meer mee te voeren naar het prachtige Mississippi.

Boek onze  sharing table nog en geniet van een heerlijke avond vol met zuidelijke smaken. De groep zal deze gezellige culinaire ervaring niet snel vergeten!

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie en om te boeken. 

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De Mississipi Sharing table voor groepen is door de week beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen. In het weekend is het vanaf 20 personen. Het diner is exclusief drankjes. Drankjes kunnen eventueel op nacalculatie of ter plekke afgerekend worden.

Groningen
1,5 uur
27,50 euro p.p. incl. btw
De Mississipi Sharing table voor groepen is door de week beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen. In het weekend is het vanaf 20 personen.

27.50