Slipper versieren DIY pakket - Urban Heart

Slipper versieren DIY pakket

De ultieme zomer workshop!

DIY pakket slipper versieren

Deze workshop slippers pimpen  kunnen jullie helemaal zelf thuis organiseren en zorgt voor het ultieme zomergevoel! Je gaat tijdens deze workshop namelijk je eigen paar slippers (die je van ons krijgt) helemaal ophippen met diverse materialen als kralen, lint, bedeltjes en koord.

Slippers zijn een gemakkelijk aan- en uit te trekken schoeisel. Ze bestaan uit een zool van relatief stevig materiaal, die aan de voet wordt gehouden door bandjes van zacht materiaal, waar je met de voorzijde van de voet inglijdt. De naam komt van het engelse to slip. Lekker saai dus! Jullie hebben na deze workshop geen saaie slippers meer.Jullie gaan je slippers voorzien van een nieuwe look en feel.

Alle materialen worden thuis gestuurd, dus je kunt volledig los gaan. Maten slippers in verschillende kleuren die aanwezig zijn: 36 t/m 41. Grotere maat slippers op aanvraag. Liever het pakketje ontvangen zonder slippers? Geef het aan bij je bestelling.

De kleur van het pakket is zwart,wit en grijs. Liever een andere kleur? Geef je wensen aan. We maken het op maat voor je.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Thuis of op eigen locatie
Ongeveer 2 uur
25,00 euro per persoon incl. btw excl. evt. verzendkosten
Vanaf 1 persoon
De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.

25.00