Sushi Maken: Leer bij Urban Heart hoe je zelf sushi kan maken!

Sushi Maken

Maak zelf de heerlijkste sushi!

Sushi Maken

Tijdens deze workshop leer je de kunst van het maken van sushi! Voor deze heerlijke culinaire creatie maken we gebruik van traditionele Japanse ingrediënten en Japanse technieken. Het lijkt erg moeilijk, maar met de juiste technieken leer je dat het eigenlijk heel erg meevalt en dat iedereen het kan.

Sushi is tegenwoordig zeer geliefd als borrelhapje, maar kan ook gegeten worden als een volwaardige maaltijd. Je kunt eindeloos variëren met diverse ingrediënten zoals zalm, tonijn, avocado, krabsticks, garnalen, omelet, komkommer... Ook vegetariërs en veganisten kunnen hun hart ophalen bij deze workshop! Daarnaast is sushi erg gezond omdat het weinig calorieën bevat en cholesterolarm is.

In de workshop maken jullie de sushi helemaal naar eigen smaak met de ingrediënten die we voor jullie hebben klaargezet. Tijdens de workshop eten jullie alvast wat van de zelfgemaakte sushi om te proeven, maar het meeste dat jullie maken krijgen jullie na afloop mee in bakjes en een tasje! Geen traditionele kookworkshop dus, want niks hoeft in de oven of op het vuur!

Heerlijk voor een vrijgezellenfeestje, eerst een leuke workshop en daarna samen picknicken in het park op een kleedje met jullie eigen wijntjes. Zeer geschikt als lunch of als avondeten. Mee naar huis nemen mag natuurlijk ook om het daar smakelijk te eten.

Eet smakelijk, of zoals ze zeggen in Japan: Itadakimasu!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
2 uur
35,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

35.00