Tapas Kookworkshop Groningen voor kleine groepjes, 14 juni om 18:00

Tapas Workshop Groningen

14 juni 2020

Waan je in Spaanse sferen!

Maak kennis met de lekkerste kant van de Spaanse cultuur! In deze Tapas Workshop in Groningen op 14 juni, speciaal voor kleine groepjes, word je een echte keukenprins- of prinses. Leer bij ons hoe je traditionele tapas maakt, de ingrediënten en de recepten staan al voor jullie klaar!

Het leuke van deze workshop is dat je meerdere kleine gerechtjes maakt. Bijvoorbeeld verukkelijke albóndigas (Spaanse gehaktballetjes), tortillas met zalm of spinazie, panadillas, mangosalade, of kip met chorizo. Voornamelijk seizoensgebonden, en de ene nog lekkerder dan de andere! Tijdens het koken krijg je de gelegenheid om lekker bij te kletsen. Zo wordt de avond dynamisch en toch ontspannend. Niet alle gerechtjes hoeven tegelijkertijd klaar te zijn, dus geen stress met vier pannen op het vuur! Na ongeveer anderhalf uur koken kan iedereen lekker gaan zitten en genieten van het heerlijke zelfgemaakte tapas buffet.

Dieetwensen? Geen probleem!

Het is bij onze Tapas Kookworkshop geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen! Vegetariër, veganist, glutenallergie, of iets anders? Geef het dan even door bij de boeking. Wat je dieetwensen ook zijn, iedereen zal vol en voldaan naar huis gaan aan het einde van de workshop!

Waar boek je deze workshop?

Deze Tapas Kookworkshop kun je doen op locatie in Groningen.

Cadeautip

Deze DIY-session cadeau geven? Koop hier je Urban Heart Waardebon!

Meer workshops voor kleine groepen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer leuke workshops waaraan je deel kan nemen met een paar mensen? Zoals een naaktmodel schilderen, goddelijke bonbons maken, elkaars hoofd boetseren, of je eigen tote bag ontwerpen? Kijk dan even op onze Agenda voor Kleine Groepjes!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Centrum Groningen
14 juni 18:00 (duur 3 uur)
32,50 per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon