Ukelele Workshop Groningen - Urban Heart

Ukelele Workshop Groningen

De ukelele is terug en booming!

Ukelele Workshop

Het enthousiasme voor de ukelele is terug en booming! Kom nu bij deze DIY sessie al vanaf 1 persoon onze Ukele Workshop volgen in Groningen!

De Ukelele is helemaal terug van weggeweest. Je zou kunnen zeggen dat Brigitte Kaandorp het instrument als eerste populair maakte in Nederland: wie kent de klassieker Annelies van der Pies niet?

Zie jij het al voor je, samen met je vrienden of collega's allemaal met een minigitaartje in de handen. Dat gaat nu echt gebeuren! Jullie gaan onder begeleiding dit leuke kleine snaarinstrument leren spelen in onze ukelele workshop. Niet een muzikaal talent? Iedereen kan het, let maar op.

Bij mooi weer kunnen we op verzoek de workshop ook buiten geven in een park of plek naar keuze!

Recensie
Ik vond het zelf heel inspirerend om de ukelele workshop te doen, goed oefenen is voor mij de beste optie denk ik. Het is sowieso een vrolijk instrument. De workshop wordt gegeven door een man met passie voor de Ukelele.

Ook de moeite die hij heeft gedaan om in deze omgeving te overnachten om ons om 09.00 uur in de ochtend de workshop te kunnen geven vinden wij een top instelling! Ik zou dit zeker aanraden aan mensen die dit ook willen doen Caroline -  De Kennemer Duincampings

Bekijk voor een indruk van deze workshop en veel van onze andere workshops eens ons YouTube kanaal.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111 Groningen (Noorderplantsoen)
Vrijdag 4 september om 19:30 (ongeveer 2 uur)
30,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

30.00