De vegetarische keuken is veel meer dan alleen het weglaten van vlees of vis, en de veganistische keuken veel meer dan het weglaten van zuivel en eieren! Ontdek het rijke smakenpalet van de vega(n) keuken bij deze DIY kookworkshop op 12 februari, om 18.00u.
Hoe zorg je voor een complete maaltijd waarbij je niet alleen maar sla eet? We gaan aan de slag met leuke vegetarische recepten en zetten de tafel vol met allerlei smaakvolle en rijke gerechten. Denk aan gevulde portobello’s, of gebakken feta! Ook voor de veganisten onder ons is er genoeg lekkers te maken, zoals zelfgemaakte falafel en overige gerechten op basis van groenten, peulvruchten, granen, en nog tal van andere pure ingrediënten. Wat je sowieso krijgt, is veel kleur op je bord! Geef groenten weer de hoofdrol en maak er de lekkerste gerechten mee. Zelf de echte vis- of vleesliefhebber zal niet het gevoel hebben iets tekort te komen, beloofd!
Van tevoren stemmen we af of er bepaalde dieetwensen zijn. In het menu wordt daar dan natuurlijk rekening mee gehouden!
Een informele en bovenal heel gezellige avond! We gaan samen aan de slag in de keuken. De recepten en ingrediënten liggen al voor jullie klaar en onder begeleiding van een professionele kok, toveren jullie samen de mooie gerechten op tafel. Dit is het perfecte teamuitje, of een heerlijk avondje om samen met familie of vrienden door te brengen. En met de recepten en opgedane inspiratie kun je thuis ook weer aan de slag.
Deze workshop is ook te boeken voor kleine groepjes. Schrijf je nu al in, vanaf 1 persoon!
€36.50