Vegan Kookworkshop

Herbivoor? Kom maar door!

Vegan Kookworkshop

De vegan keuken is erg populair. Steeds meer mensen kiezen voor een plantaardige manier van eten. Vrij van dierenleed en een stuk beter voor het klimaat en de natuur! Bij veel mensen kleven er nog negatieve beelden aan veganistisch eten. Dat je daarmee niet alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt, of dat het geen volwaardige maaltijd is. Niets is minder waar! De veganistische keuken is ontzettend rijk, smaakvol, en voedzaam. Maar al die mogelijkheden leer je niet door een standaardmaaltijd van aardappels, groente en vlees simpelweg te vervangen door aardappels, groente, en een vegaburger. Alhoewel dat ook prima kan smaken. 😉

Gevarieerd

Hoe zorg je voor voldoende variatie en smaak in deze plantaardige keuken? Dat kan je leren bij Urban Heart! In deze workshop laten we je zien hoe je de lekkerste gerechten op tafel zet op basis van groenten, peulvruchten, granen, en nog tal van andere pure ingrediënten. Met dieetwensen of allergiën kunnen we altijd rekening houden! Het wordt uiteindelijk een zeer kleurrijk, vegan 3-gangenmenu. Lekker en luxe, en perfect om te herhalen bij een dinerfeestje dat je thuis organiseert!

Andere workshops

Je kan er ook een heel dagje weg van maken, met voor het eten nog een andere workshop: Blotted Line tekenen, bijvoorbeeld, of onze klassieker Koe Beschilderen! Kijk voor al onze creatieve workshops hier, en voor onze arrangementen hier. Of wat dacht je van naderhand een Bierproeverij doen, of onze gezellige Workshop Cocktails Shaken?

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Centrum Groningen
ca. 4 uur
63,00 euro per persoon incl. btw
van 8 tot 20 personen

Extra's

63.00