Vrijgezellenfeestje Groningen Arrangement

Vrijgezellenfeestje Groningen

Het leukste Vrijgezellenfeestje Arrangement in Groningen!

Vrijgezellenfeestje Groningen

Zijn jullie helemaal weg van Groningen, de Parel van het Noorden? Of is het juist een stad waar je veel goede dingen over hebt gehoord, maar nog nooit bent geweest? Dan is dit Vrijgezellenfeestje Groningen Arrangement net iets voor jou! Laat ons jullie meenemen op een heerlijk verzorgd dagje in Grunn! Want Groningen is zoveel meer dan alleen de winkels van de Herestraat en de Martinitoren (of d'Olle Grieze zoals we hem hier in Groningen noemen).

Keuze uit workshops

We beginnen met een een gezellige workshop die jullie zelf mogen uitkiezen. Gaan jullie voor Naaktmodel schilderen, Naaktmodel boetseren, een Wellness workshop of toch voor Erotische bonbons maken? De keuze is helemaal aan jullie! De workshop zal beginnen rond het begin van de middag. Genoeg tijd om uit te slapen dus, of om naar Groningen toe te reizen!

Boottocht

Na deze gezellige en leuke workshop, is het tijd voor het volgende, namelijk een Boottocht door de grachten van Groningen. Jullie zullen langs de leukste plekjes varen die de stad kent. De boottocht zal ongeveer 1.5 uur duren. Alle tijd dus om even gezellig te kletsen en te ontspannen op deze unieke dag. Mocht je liever de boottocht langer of minder lang willen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dineren

Om dit Vrijgezellenfeestje Groningen Arrangement compleet te maken, kan een etentje natuurlijk niet ontbreken. Na zo’n gezellige middag komt het eten vast als geroepen, dus mogen jullie rond een uur of zes aanschuiven voor een heerlijk 3-gangendiner in het Heerenhuis dat zit gelegen in de binnenstad van Groningen.

Het uiteindelijke programma zal er dan als volgt uitzien *:

13:30-15:30 Eerste workshop

16:00- 17:30 Boottocht door Groningen

18:00- 20:00 Diner 't Huis

  • Dit programma is indien er voor het Naaktmodel schilderen wordt gekozen. Bij een andere keuze kunnen de tijden veranderen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.

80.00