Vrijgezellentocht spel pakket - Urban Heart

Vrijgezellentocht spel pakket

Girls wanna have fun!

vrijgezellentocht en spel

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Dan is het vrijgezellentocht spelpakket een goedkope en superleuke aanvulling op de vrijgezellendag.

Op zoek naar een originele en grappige invulling van de vrijgezellendag? Dan is ons hilarische en verleidelijke vrijgezellentocht spelpakket dé oplossing. Alle deelnemers hebben een rol in de opdrachten, dus lol gegarandeerd voor iedereen.

Wat houdt het Vrijgezellentocht pakket in

Het pakket bevat twaalf leuke, ondeugende, hilarische en grappige opdrachten, inclusief de daarbij behorende materialen en leuke accessoires om de vrijgezel herkenbaar te maken. Van een verleidelijke kauwgombal blaascompetitie en welk team krijgt de meeste mannenteksten op haar shirt tot een ‘ranking the studs’ ronde, waar de bruidegom in spé natuurlijk in meedoet ;-).

In het Vrijgezellentocht spel ondergaat de bruid in spé de ultieme test! Is ze al helemaal klaar voor het huwelijk met haar aanstaande en hoe is het met de verleiding gesteld? Zo is er bijvoorbeeld een wit shirt dat beschreven moet worden door enkele mannen, een verleidelijke vrouw quiz, ranking the studs, een ruilcadeau en nog veel meer. Gaat het haar en haar vriendinnen lukken om alle opdrachten te vervullen en een 100% ‘vrij gezellige’ verleidelijke vrijgezel te zijn? De hele groep doet mee, want voor bijna alle opdrachten zijn meerdere deelnemers nodig.

Als extraatje zit er ook een spannend cadeautje in voor de vrijgezel, want is er natuurlijk uiteindelijk maar 1 winnaar :-).

Vrijgezellentocht pakket snel in huis
Bestel het pakket vandaag nog en na betaling ontvang je het meteen thuis. Dus je kunt het binnen enkele dagen in huis hebben, indien het pakket voorradig is. Geef bij je bestelling wel even aan wanneer je het uiterlijk nodig hebt. Dan zullen wij er alles aan doen om het op tijd bij jou te laten bezorgen.

Vul via de informatiebutton je naam, adres, postcode en woonplaats plus je mobiel nummer in. Wij sturen je dan een factuur. Zodra deze is betaald sturen we het pakket naar je op!

De prijs is € 55,- inclusief BTW en exclusief € 7,50 verzend- en verpakkingskosten binnen Nederland. De prijs voor het versturen buiten Nederland ligt hoger.

Op zoek naar een ondeugender pakket met iets meer prikkelende opdrachten en uitdaging? Dan is ons 50 tinten grijs spelpakket echt iets voor jou!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Overal uit te voeren
Ongeveer 2,5 uur
55,- voor het hele pakket
Geschikt voor groepen vanaf 4 tot ongeveer 20 personen