Wellness workshop DIY

Wellness Workshop Deventer (geannuleerd)

3 heerlijke zelfgemaakte producten mee naar huis!

Wellness workshop 19 april in Deventer

Je hoort de laatste tijd heel veel over wellness. Je leest het in bladen en je hoort het in de media. Wellness is een trend van de laatste jaren. Iedereen heeft het over wellness en het is dan ook veelomvattend.

We gaan in deze populaire wellness workshop aan de slag met het maken van parfum, bodyscrub en lipbalsem.

Jullie gaan even helemaal ontstressen van de dagelijkse beslommeringen. Tijdens de workshop maak je de items helemaal zelf en op basis van je persoonlijke geuren. We nemen dan ook even goed de tijd om de verschillende aroma's te ruiken en goed te bepalen wat bij iedere deelnemer past. Na wat uitleg gaan we aan de slag. We maken alleen gebruik van natuurlijke materialen.

Parfum

Iedereen maakt een parfum op basis van alcohol (10 ml.) dat je in een handige tasverstuiver mee naar huis kunt nemen. Je kiest en componeert zelf de geuren die bij jou passen.

Bodyscrub

Daarnaast maken we een heerlijke suiker of zout bodyscrub. Voor de bodyscrub kun je naast de basis ook kiezen uit verschillende heerlijke geuren zoals kokos, vanille, ylangylang.

lipbalsem

Ook maken jullie een lipbalsem. Je kunt je producten bij elkaar laten passen of voor een hele andere geur gaan per product, de keus is aan jou.

Deze workshop staat in het teken van geuren, gezelligheid en heeft als eindresultaat een aantal heerlijke producten voor thuis! De wellness workshop is heel geschikt voor een vriendinnenmiddag, vrijgezellenfeestje of om je verjaardag te vieren.

Liever een workshop helemaal gericht op het maken van een parfum? Boek dan de parfum workshop van Urban Heart.

Deze DIY-session cadeau geven? Koop hier je Urban Heart Waardebon!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Jeppe (Broederenstraat 45)
19 april 11:00 (duur 2 uur)
36,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

36.00