Bedrijfsuitje Apeldoorn

Het is nogal een karwei om een bedrijfsuitje te regelen. Ben jij hier terecht gekomen omdat dit jaar de taak aan jou is om een bedrijfsuitje in Apeldoorn of omgeving te organiseren? Dan zijn zorgen en stress niet nodig! Bij Urban Heart nemen wij graag alles uit je handen. Wij zorgen er dan voor dat het bedrijfsuitje binnen budget blijft, voor elk wat wils biedt, en dat iedereen een gezellige dag heeft. Een bedrijfsuitje in Apeldoorn heeft natuurlijk zijn voordelen: een of twee workshops van ons zijn perfect te combineren met een bezoek aan Paleis ‘t Loo, wandelen in het Kroondomein, of lekker winkelen in het winkelcentrum. Ook rondom Apeldoorn plannen wij graag een bedrijfsuitje voor jullie: bijvoorbeeld in Deventer, Nunspeet, Nijkerk, Harderwijk, Amersfoort, Zutphen, Doetinchem, Winterswijk, of Almelo.

Ruime keuze voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn

We bieden in Apeldoorn maar liefst 27 workshops aan die zeer geschikt zijn voor bedrijfsuitjes. Staat jullie bedrijf open voor wat creatieve inspanning? Bij Urban Heart is onze topfavoriet voor een bedrijfsuitje met de collega’s de workshop Hoofd Boetseren. Hierbij gaan jullie in duo’s elkaars aangezicht vereeuwigen in klei, en aan het einde van de workshop mag iedereen hun eigen hoofd weer mee naar huis nemen 😉 Een andere variatie hierop is de workshop Pop-Art Portret Schilderen! In de stijl van de bekende kunststroming die Andy Warhol bekend heeft gemaakt kunnen jullie elkaar of jezelf afbeelden. Ook voor wat muzikale uitdagingen kan je bij Urban Heart aankloppen: bij onze Popquiz, bijvoorbeeld, een Pubquiz maar dan over muziek! Of de Lipdub, waarbij jullie team een hilarische videoclip maakt, playbackend op een echte klassieker.

Arrangementen Bedrijfsuitjes

Een goed bedrijfsuitje in Apeldoorn of omgeving behelst natuurlijk meer dan slechts één workshop: daar hoort ook een lekkere lunch of een diner bij! En als het even kan een tweede activiteit, zodat je de hele dag de hort op bent met je collega’s. Bij Urban Heart hebben we veel ervaring in het samenstellen van arrangementen voor bedrijfsuitjes.

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! Dan gaan wij kijken wat we voor jullie kunnen regelen. Of neem een kijkje op onze homepage.