Bedrijfsuitje Zwolle

Heeft het lot beslist dat jij deze keer het bedrijfsuitje in Zwolle of omgeving moet regelen? Dat kan een zware kluif zijn: alle personeelsleden tevreden houden, rekening houden met een beperkt budget, zorgen dat het uitje goed verloopt én dat alles gezellig is. Stress en zorgen zijn echter niet nodig! Als je het bedrijfsuitje door Urban Heart laat verzorgen nemen wij graag alle zware taken uit je handen. Bij ons kan je namelijk een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Zwolle boeken. Of elders Overijssel natuurlijk! Voor bedrijfsuitjes in plaatsen als Hengelo, Almelo, Enschede, Deventer, Kampen, Dalfsen, Ommen of Hasselt, kan je ook bij Urban Heart terecht.

Voor elk wat wils tijdens een bedrijfsuitje in Zwolle

Urban Heart biedt een zeer ruime keuze van meer dan 90 uitjes en workshops voor een gezellig bedrijfsuitje in Zwolle. Vanzelfsprekend zit hiertussen een groot aandeel dat perfect is voor een dagje weg met de personeelsvereniging, of een bedrijfsuitje. Onze Hou van Holland spelavond, bijvoorbeeld! Of voor fans van muziek: de Popquiz! Voor creatieve bedrijven hebben we een Blotted Line schilderworkshop, of wat dacht je van een Portret Schilderen!

Bedrijfsuitjes Arrangementen

Het bekende gezegde geeft het al aan: twee zijn beter dan één. En dat gaat zeker op voor een heerlijke workshop van Urban Heart! Ga met ons een hele dag of een halve dag op pad, met een heerlijke lunch of diner erbij. We hebben een ruime keuze uit leuke arrangementen in Zwolle! Denk hierbij aan bijvoorbeeld Boetseren & Dineren, onze Bierproeverij met BBQ, of het 100% Holland Arrangement.

Heb je een super idee voor een bedrijfsuitje met de collega’s, maar zie je die optie niet gelijk op onze website staan? Dan kan je altijd contact opnemen met Urban Heart, geheel vrijblijvend! Want wij kunnen in overleg natuurlijk ook andere arrangementen voor jullie creëren. Of neem een kijkje op onze homepage.