Workshop Sneek

Zoek je een leuke workshop om te doen in Sneek? De mooiste stad van Friesland. Zoek niet verder! Bij Urban Heart zit je helemaal gebakken voor leuke en ontspannende workshop in Sneek en omgeving. Al jarenlang geven wij de leukste workshops van Sneek! We komen echter ook graag naar andere locaties in Friesland om uitjes te organiseren! Workshops in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Harlingen, Franeker, Joure en Dokkum kan je bij ons ook aanvragen. Of op locatie bij je thuis of op kantoor! Je kan bij ons terecht voor van alles: vrijgezellenfeesten, familiedagen, bedrijfsuitjes, of een gezellige vriendinnenmiddag! Voor elk van deze gelegenheden ben je bij ons aan het goede adres.

Groot aanbod workshops in Sneek

Wist je dat we in Sneek maar liefst ruim 50 verschillende soorten workshops aanbieden? Voor elke interesse en hobby zit er wel wat leuks tussen! Ben je creatief en hou je ervan om met je handen bezig te zijn? Dan kan je bij ons Zilveren Swarovski Armbandjes komen maken, een Vogelhuisje Pimpen, of een Mozaïek Workshop volgen! Ben je meer iemand van vriendschappelijke competitie? Dan hebben we leuke quizzes en spelavonden waarbij je de kans krijgt je andere teams van vrienden en collega’s te verslaan: de Wereldreizigersquiz, bijvoorbeeld, de Hou van Holland quiz, of onze Pubquiz! Muzikaal aangelegd? Dan is de Popquiz een leuke keuze, of het opnemen van je eigen CD! Meer culinair ingesteld? Maak dan je eigen Bonbons of Chocolade! Een fan van activiteiten in de buitenlucht? Ga met ons op Koldertocht of film een hilarische Lipdub.

Bezienswaardigheden Sneek

Een workshop in Sneek is erg goed te combineren met een bezoekje aan de prachtige historische binnenstad! In en rondom de stad is er genoeg te zien en doen om er een heel weekend van te maken. De prachtige middeleeuwse Waterpoort staat in heel Nederland bekend om haar schoonheid. Gaastra heeft het symbool zelfs verwerkt in het logo van hun kleding! Ook de Sneekweek is beroemd en berucht in de wijde omtrek. In de zomer kan je op het Starteiland en door de hele stad genieten van leven op het water met zeilwedstrijden, kamperen, en heel veel feesten! Ook buiten de zomerperiode is het waterleven op te zoeken, in bijvoorbeeld het Friesch Scheepvaart Museum! En mocht het weer tegenvallen, heeft Sneek een prachtige eigenzinnige bioscoop en een mooi modern theater.

Neem ook eens een kijkje op onze homepage!