Bedrijfsuitje Assen

Het is niet makkelijk om een bedrijfsuitje te organiseren! Ben jij dit jaar belast met die taak? Laat het dan aan Urban Heart over! Wij zorgen dat alle personeelsleden een topdag hebben, dat het geheel soepeltjes verloopt, en ook niet onbelangrijk: binnen budget blijft. Je bedrijfsuitje in Assen houden heeft zo zijn voordelen: één of twee workshops van ons zijn perfect te combineren met een bezoek aan het Drents Museum of een film of toneelstuk in De Nieuwe Kolk, of een wandeling door de Drentse natuur. Bijvoorbeeld bij de zandverstuiving van Zeegse of de heide van het Balloërveld! Ook rondom Assen, elders in Drenthe, organiseren wij graag jullie bedrijfsuitje: in Hoogeveen, bijvoorbeeld, of Emmen, Beilen, Meppel, Coevorden, Gieten, Dwingelo of Zuidlaren.

Divers aanbod voor een bedrijfsuitje in Assen

We bieden in Assen maar liefst 50 workshops aan, waarvan het merendeel erg geschikt is voor bedrijfsuitjes. De meest geboekte uitjes voor bedrijven zijn de Lipdub en Hoofd Boetseren. Bij onze Lipdub spelen jullie als playbackende acteurs in een grappige videoclip op een bekend nummer! En bij Hoofd Boetseren, je raad het al, gaan jullie elkaar afbeelden in witte chamotte klei. Hoe gelijkend wordt de jouwe? Aan het eind van de workshop mag je hem mee naar huis! Andere creatieve workshops zijn het (be)schilderen van Koeien, Volkswagen, een Koffiemok, Pop-Art Portretten, Blotted Line, Handletteren of een Dromenvanger Maken. Om maar enkele te noemen. En ook op culinair of quiz- en spelgebied hebben we ruime keuze!

Arrangementen Bedrijfsuitjes

Less is more is een heel mooi gezegde. Het gaat alleen niet op bij bedrijfsuitjes! Een echt geslaagd bedrijfsuitje bestaat uit meer dan één enkele workshop: daar hoort een tweede activiteit bij! En als het even kan, ook nog een lekkere lunch of een goed diner tussendoor.

Bij Urban Heart hebben we jarenlang ervaring in het maken van arrangementen voor bedrijven. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor het samenstellen van een arrangement in Assen! Of neem een kijkje op onze homepage.