Vrijgezellenfeest Deventer

Heeft jouw beste vriendin haar prins op het witte paard gevonden, of stapt een van jouw vrienden in het huwelijksbootje? Woon je in de omgeving van Deventer? Dan heeft Urban Heart leuke workshops voor een vrijgezellenfeest. Het kan nogal wat voeten in de aarde hebben om een vrijgezellenavond goed te organiseren, maar daar kunnen wij je van dienst mee zijn. Een goed feest hoeft echt geen moeilijk karwei te zijn om te regelen! Niet als je het boekt bij Urban Heart tenminste: wij nemen graag al het regelen en alle zorgen uit je handen.

Met acht jaar ervaring in het organiseren van de gekste vrijgezellenuitjes in de omgeving van Deventer heb je bij ons een avond om nooit te vergeten! Behalve als je na het uitje nog gaat stappen met de vriendengroep, en iets te diep in het glaasje kijkt dan. Een vrijgezellenfeestje in Deventer betekent natuurlijk na de workshop de Brink onveilig maken, dansen in het Burgerweeshuis, of shots doen in De Hip.

Vele vrijgezellenuitjes

Urban Heart heeft in Deventer een aanbod van tientallen uitjes en workshops, dus of je het vrijgezellenfeestje nou heel pikant of juist wat milder wil maken, dat kan bij ons. De favoriet is haast vanzelfsprekend de workshop Naaktmodel Schilderen. 😉 Picture it: de bruidegom of bruid die al even bezig is met een onschuldig stilleven, tot er als donderslag bij heldere hemel een naaktmodel de zaal in komt wandelen. Surprise! Een andere geliefde workshop voor een vrijgezellenfeest is het maken van bonbons, of de stoute versie daarvan, Erotische Bonbons maken. Om je vingers bij af te likken! De derde knaller die we aanbieden voor vrijgezellenfeestjes in Deventer is de Lipdub. Met de vriendengroep een eigen videoclip maken terwijl er wordt geplaybackt op Wannabe van de Spice Girls, Happy is Pharrell Williams of Marry You van Bruno Mars: een receptie is niet compleet zonder het afspelen van deze creatie!

Arrangementen voor Vrijgezellenfeestjes

Het is natuurlijk erg gezellig om met de vriendengroep tijdens het vrijgezellenfeest één workshop te volgen, maar weet je wat nog gezelliger is? Twee workshops! Bij Urban Heart kunnen we mooie arrangementen samenstellen voor vrijgezellenuitjes: een workshop en een bierproeverij bijvoorbeeld, of een uitje met een lekkere lunch, een 3-gangen diner, of een vrijgezellentocht door de stad.

Er is heel veel mogelijk! Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, en dan kijken we of we jullie wensen kunnen gaan regelen! Of neem een kijkje op onze homepage.