Workshop Dokkum

Zijn jullie op zoek naar een leuke workshop in Dokkum? Een leuke middag met vrienden, collega’s of familie? Dat kan bij Urban Heart! Al ruim zeven jaar organiseren wij de leukste uitjes van Noord-Nederland en daarbuiten. In Dokkum kan je bij ons je hart ophalen voor creatieve of culinaire workshops, gezellige uitjes in de buitenlucht, muzikale activiteiten, en quiz- en spelavonden. Al deze leuke workshops organiseren we niet enkel in Dokkum, maar ook daarbuiten! Jullie vriendinnenmiddag, familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseren we ook graag voor jullie in Heerenveen, Drachten, Sneek, Leeuwarden, Buitenpost, Harlingen of Lemmer.

Groot aanbod

In Dokkum hebben we een erg groot aanbod aan leuke workshops en uitjes: maar liefst 62! Dat betekent dus dat we voor elke hobby of interesse wel een geschikte workshop kunnen aanbieden. Creatief aangelegd? Kom een leuke schilderworkshop doen: je eigen hippie Volkswagen schilderen, een Koe, een Theepot, Servies, of een Portret. Hunker je naar het zomergevoel? Kom Slippers Pimpen, een Tote Bag ontwerpen, of je eigen Ibiza Tas Maken! Weet jij de juiste noot te raken? Een workshop Musical is dan misschien wel geschikt voor jou! In de stemming voor de feestdagen? Behoefte aan meer groen in huis? Maak een hip, zelfvoorzienend Ecotuintje in een Fles!

Bezienswaardigheden Dokkum

Dokkum heeft een hele rijke geschiedenis die meer dan 1250 jaar teruggaat in de tijd. Wie kent niet het verhaal van Bonifatius die in deze mooie Friese stad werd omgelegd? De Bonifatiuskapel en het beeld van Bonifatius zijn nog steeds te bezoeken! Maar gelukkig bestaat Dokkum niet alleen maar uit moord en doodslag. De prachtige historische binnenstad nodigt uit tot mooie wandeling over de bolwerken of langs de grachten. Bij Artisante kan je terecht voor een heerlijk hapje eten, en nergens slaap je lekkerder dan bij De Posthoorn. Dokkum ligt op een steenworp afstand van het prachtige Lauwersmeergebied. Bij Suyderoogh kan je lekker een bootje huren, bij Esonstad op de waterfiets het park verkennen, of wat dacht je van een dagtocht naar Schiermonnikoog? De boot vertrekt vanaf Lauwersoog!

Neem ook eens een kijkje op onze homepage!