Bedrijfsuitje Sneek

Een bedrijfsuitje of een dagje weg met de personeelsvereniging plannen kan nogal een opgave zijn. Elke collega heeft eigen interesses, het beschikbare budget heeft zijn grenzen, en er gaat aardig wat tijd zitten in het regelen van alles. Als je het bedrijfsuitje bij Urban Heart aanvraagt wordt alles gelijk een stuk makkelijker! De zorgen en stress over het organiseren van een bedrijfsuitje nemen wij graag uit je handen. En bij een bedrijfsuitje in Sneek kan je een workshop of uitje natuurlijk heel goed combineren met een activiteit op het water! Met de collega’s op een zeilboot of op de waterfiets en daarna lekker uit eten, het is heel goed mogelijk bij een bedrijfsuitje in Sneek geboekt bij Urban Heart! Ook in de omgeving van Sneek kunnen wij een bedrijfsuitje voor jullie plannen. In Drachten bijvoorbeeld, Heerenveen, Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Joure of Dokkum! Of elders in Fryslân: u vraagt, wij draaien!

Voor elk wat wils

We bieden in Sneek ruim 50 workshops en uitjes aan die perfect zijn voor een bedrijfsuitje. Creatievelingen kunnen bij Urban Heart hun hart bijvoorbeeld ophalen bij een workshop Hoofd Boetseren of Pop-Art Portret Schilderen. Je kan hierbij natuurlijk jezelf in kunst omzetten, maar het is nog leuker als je je collega op het doek vereeuwigd! Dan kan aan het einde van de dag vast en zeker iedereen een treffend portret van zichzelf mee naar huis nemen. Zijn jullie meer van de actieve uitjes? Dat kan bij ons ook! Voetjes van de vloer en samen Salsa leren dansen! Of de wandelschoenen aan en met ons mee de stad in voor een grappige Koldertocht. Culinaire workshops zoals Chocolade Maken, Wellness workshops zoals je eigen Parfum maken, of muzikale uitjes zoals een Ukelele Workshop: alles is mogelijk bij Urban Heart.

Arrangementen Bedrijfsuitjes

Een echt bedrijfsuitje duurt natuurlijk langer dan één workshop van 2 à 3 uur: een hele dag samen met je collega’s gezellige activiteiten doen is wel zo leuk! Daarom hebben wij bij Urban Heart een ruime keuze uit arrangementen voor bedrijfsuitjes. Hierbij valt te denken aan twee workshops op locatie of in de buitenlucht, met een lekkere lunch tussendoor en/of een diner achteraf. Om als allerlaatste de borrel niet te vergeten! In Sneek kan je bijvoorbeeld het 100% Holland arrangement boeken, met ontvangst met een lekkere koffie, daarna een workshop Koeien Beschilderen, en het gezellige Hou van Holland diner inclusief 2 drankjes. Of wat dacht je van 100% Sneek, op maat voor jullie samengesteld: een rondvaart over de Friese meren, een historische stadswandeling, koffie/thee met Sûkerbôlle en een diner achteraf. Ook onze klassieker Boetseren & Dineren is echt een aanrader voor bedrijven die een leuke activiteit zoeken in Sneek. Of neem een kijkje op onze homepage.