Bedrijfsuitje Leeuwarden

Ben jij dit jaar belast met het regelen van een bedrijfsuitje in Leeuwarden of omgeving? Een lastige taak: binnen het gestelde budget blijven, alle medewerkers tevreden houden, zorgen dat het uitje vloeiend verloopt en dat alles óók gezellig blijft. Je hebt echter geluk: bij Urban Heart nemen wij graag alle zorgen over de organisatie van je over! Bij ons ben je aan het goede adres voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Leeuwarden. Of in de Friese provincie natuurlijk! Ook voor bedrijfsuitjes in plaatsen als Buitenpost, Joure, Harlingen, Lemmer, Sneek, Bolsward of Gorredijk, kan je bij ons aankloppen.

Zeer ruime keuze voor een bedrijfsuitje in Leeuwarden

Bij Urban Heart hebben we een zeer ruime keuze van workshops en uitjes voor een bedrijfsuitje in Leeuwarden. In totaal beslaat ons aanbod ruim 90 verschillende workshops! Het merendeel hiervan is erg geschikt voor uitjes van personeelsverenigingen of bedrijven. Bijvoorbeeld onze populaire Pop-Art Portret Schilderen! Of samen met je collega’s een hilarische Lipdub opnemen. Geen (cacao)fantasie gaat ons te ver, dus ook voor een workshop Bonbons Maken met je collega’s zit je hier goed.

Bedrijfsuitjes Arrangementen

Wat er nou leuker is dan een workshop? Meerdere workshops! Met een heerlijke lunch tussendoor, of een diner achteraf. Urban Heart kan natuurlijk ook arrangementen voor jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden verzorgen. Zoals Boetseren & Dineren, de Bierproeverij met BBQ, het 100% Holland Arrangement, of het Oud Holland Arrangement. In overleg kunnen wij natuurlijk ook andere arrangementen voor jullie regelen, voor zowel een hele dag als een dagdeel! Heb je een super idee voor een middag weg met de collega’s, maar zie je die optie niet gelijk op onze website staan? Dan kan je altijd contact opnemen met Urban Heart, geheel vrijblijvend! Of neem een kijkje op onze homepage.