Freelance Schilderworkshop Instructeur M/V

Zoek jij een flexibele, creatieve bijbaan als Freelance Schilderworkshop Instructeur? Kom het team van Urban Heart versterken!

Urban Heart is een creatief en jong bedrijf uit Groningen dat actief is door heel Nederland. Al meer dan zeven jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, vrijwel elke denkbare workshop, en diverse kinderfeestjes. Op dit moment is er ruimte voor nieuwe freelance workshop instructeurs in al onze steden! Kom jij ons vrolijke en flexibele team versterken?
Wij zijn op zoek naar dynamische duizendpoten die hun hand niet omdraaien voor het geven van diverse schilderworkshops. Denk hierbij aan Naaktmodel schilderen, Dikke dames scheren of Portret schilderen
Als freelancer hoef je natuurlijk niet al deze workshops te beheersen: jij weet waar je kwaliteiten liggen, en beslist welke activiteiten je perfect kan verzorgen!
Ben jij de aangewezen persoon om zelfstandig een groep vrijgezellen of collega’s van een geweldige middag te voorzien? Representatief, een entertainer, en communicatief vaardig? Lijkt het je leuk om dergelijke activiteiten voor een groep te begeleiden, en ben je ook vooral in het weekend beschikbaar? Solliciteer dan nu! Het hebben van een autorijbewijs is een vereiste, zodat je onze uitjes kan verzorgen op locatie.

Wat zijn de verantwoordelijkheden?
Voorbereiden en klaarzetten workshops
Een warm welkom voor de groepen
Materiaal van en naar de workshoplocatie brengen
Netjes en schoon achterlaten van de workshopruimte
Overbrengen van kennis aan de groep en helpen bij de uitvoering
Het verzorgen van een fantastische middag of avond voor de deelnemers
Workshops geven volgens de richtlijnen van Urban Heart en volgens je eigenrichtlijnen

Ben jij:
Representatief
Creatief
Flexibel
Communicatief vaardig
Improvisator
Zelfstandig
Enthousiast
Stressbestendig
Sociaal
Leergierig
Sympathiek

Wat wij bieden:
Urban Heart werkt met freelancers en 0-uren contracten. Voor beide vormen geldt dat je op basis van nul uren een samenwerking aangaat, waarbij je zelf je eigen beschikbaarheid kan aangeven. Je reageert als je een workshop wilt geven: zo houden we het flexibel en vrij voor ons allebei! Op deze manier kan je ook zelf beslissen voor welke workshops jij met je specifieke talenten geschikt bent.
De drukke periodes bij Urban Heart zijn maart tot en met juli en van september tot aan de kerstvakantie. Het kan per periode verschillen of de drukte juist in het weekend is of door de week. Ben jij enthousiast geworden over werken voor Urban Heart? Stuur dan jouw motivatiebrief of -vlog voorzien van je cv (met een foto) naar info@urbanheart.nl, t.a.v. Renata. Voor vragen kun je ook bellen naar: 085-0656262.