• Ons team heeft erg van de quiz genoten!

  De onderwerpen waren leuk en we hebben veel gelachen, ook nog na die tijd.

  De presentatrice deed het erg leuk!

 • Wij hebben met 12 personen de tapas workshop gedaan bij Urban Heart we werden hartelijk ontvangen door Timmo en Suze en werden van een drankje voorzien. Daarna uitleg over het tapas gebeuren , we hebben het erg naar de zin gehad en veel lol gemaakt en lekker gekookt. Ook de begeleiding van Timmo was geweldig zeker omdat hij voor het eerst hier alleen verantwoordelijk voor was . Een grote pluim daarvoor Ook het samen eten van de tapas was gezellig en er was genoeg. Zeker een aanrader om dit ook een keer te doen
 • Floor
  Afgelopen zaterdag hebben wij veel plezier gehad in het schilderen van het servies.
  De koffie, thee, water en koekjes waren er meer dan genoeg & we kregen genoeg eten + drinken aangeboden!! Heel fijn. Ook was de uitleg duidelijk en waar iemand hulp nodig had, werd dat direct geboden door de cursus leidster.
  Top activiteit voor een vrijgezellenfeest. Maar het zou ook heel goed kunnen voor een ander soort feestje.
  Genoeg soorten materialen waar mee gewerkt kon worden & de uitleg hoe we er moesten komen - was ook meer dan duidelijk.
  Heel fijne en prettige ervaring & ik zou de cursus zeker van harte aanraden bij vrienden en familie!!
  Hou er rekening mee dat je het servies direct mee naar huis krijgt en het thuis afgebakken wordt.
  Floor
 • Echt hele mooie ringen. Had ik niet verwacht.
 • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!
 • Gonda

  Om ons heen kijkend hebben wij vooral heel veel lol gezien bij de collega’s en persoonlijk heb ik het ook enorm naar de zin gehad. Tineke en Eveliene hebben op een leuke manier de workshops gegeven en ook heel veel tips waardoor er opeens een echt gezicht ontstond.

  Sommige creaties waren hilarisch en één had bijna 1 op 1 een kopie gemaakt, inclusief hoofddoek dat hij heel goed had nagemaakt en bril. Je kon goed zien om wie het ging zonder dat hij haar naam erbij had gezet.

  Al met al hebben we enorm genoten, gelachen en veel geleerd. Wie weet zijn er opeens nieuwe hobby’s aangezwengeld.

  Erg leuk, zeker een aanrader.

  Gonda
  Techniek College Rotterdam
 • Alinda
  Het was echt geweldig!
  Iedereen heeft genoten, Britt was alleen, maar had de boel goed onder controle (complimenten hiervoor)
  Wij van de PV verzorgen altijd zelf koffie/thee met een koekje en fris als het op locatie is.
  Was voor herhaling vatbaar!
  Alinda
  Atlant
 • Miryam
  De parfumworkshop was een leuke ervaring. De workshop begeleider was zeer bekwaam en speelde goed in op de deelnemers. Het ging niet zoals gepland omdat er een soort inloop was op de dag van de mantelzorg maar ik was blij dat de begeleider goed kon improviseren. De tevredenheid onder de deelnemers was duidelijk merkbaar. Een geslaagde en geurige dag!
  Miryam
  Dag van de Mantelzorg
 • Leonie
  Wij hebben ontzettend genoten van de workshop! Leuk om te zien wat er allemaal bij komt kijken. En er achter te komen dat bonbons maken vrij technisch is. De groep was erg gezellig en ook de grote van de groep was prima te doen. Eveliene gaf geweldige, duidelijke uitleg, waar ik veel van heb opgestoken. Ook de informatie vooraf was goed verzorgd.
  Al met al heel positief!
  Leonie
 • Auktje
  Onze workshop Salsadansen was zeer geslaagd. Mede ook dankzij de inzet van onze instructeur. Hij speelde met humor in op de gebeurtenissen tijdens dat uur. Dit droeg zeker ook bij aan een goede sfeer. En we hebben ook nog wat geleerd. Alle deelnemers waren na afloop zeer enthousiast. Bedankt voor jullie goede zorgen.
  Auktje
 • Met collega's een workshop 'Boetseer je collega' gevolgd met als locatie het gezellige cafe De Walrus in Leeuwarden. We waren met een groep van 20, maar iedereen kreeg genoeg tips en trucs. Daarnaast was het ontzettend leuk om lekker even creatief met collega's te kleien. De sfeer was goed en er kwamen leuke uitspraken over tafel: ''Sorry collega, ik steek even een prikker door je hoofd, want anders val je om'' of "Jeetje dat haar van je vind ik maar ingewikkeld". Erg veel gelachen en de hapjes en drankjes die we erbij hadden besteld waren heerlijk.
 • Wilma
  • Tanja was heel erg leuk en enthousiast en had goede hulp (haar vriend/man ) mee
  • Ik denk dat ze haar wel een beetje heeft verkeken op de planning/het werk; het liep ruim een uur uit (om half 9 was het hoofdgerecht klaar). Mocht de pret niet drukken trouwens hoor. Wij zijn heel relaxed 
  • Voor de rest vonden wij de locatie wel heel leuk
  Wilma
  Innocore
 • Trea

  We hebben een erg leuke workshop gehad en veel plezier gemaakt met geklieder, maar toch uiteindelijk prachtige en heerlijke bonbons.

  Locatie; was heel geschikt en fijne ondersteuning.

  Workshopleider: super! Humor en enthousiast en ze heeft er voor gezorgd dat we daadwerkelijk met bonbons naar huis gingen.

  Materialen; prima voor elkaar en lekkere chocolade.

  Bedankt!

  Trea
  Veiligheidsregio Fryslân/ GGD Fryslân
 • Afgelopen dinsdag hebben we de workshop djembé gehad. Het was een supermooie ervaring!

  We hadden een klein groepje maar ondanks dat was de sfeer heel erg goed. De instructeur legde alles op een rustige manier uit.Gaf antwoord op alle vragen die gesteld werden en nam de tijd om de leerlingen rustig uitleg te geven als ze iets niet snel oppakten.

  Mooie aanvulling met muziek die aansloot bij wat de leerlingen kenden en veel zelf mogen oefenen. Al met al vonden de leerlingen en ik het een geweldige ervaring!

 • Astrid
  Een ontzettend leuke en gezellige workshop gehad bij Urban Heart. Samen met mijn moeder en zussen gingen wij zilveren aanschuif ringen maken. Dankzij de goede uitleg van Renata zijn ze ontzettend mooi geworden!
  Astrid
 • Cato
  Wij hebben een hele leuke middag gehad met de cocktail workshop!
  Vooral de instructrice maakte het erg gezellig! Wij vonden de geschiedenis achtergrond stukjes echt iets toevoegen aan de workshop.
  Alles was erg goed geregeld en  het was een zeer geslaagde teamdag!
  Cato
  Universiteit Groningen
 • Marjon
  Dit is al de 2e keer dat ik ringen ging maken. Helder uitgelegd stappenplan om tot die mooie resultaten te komen. Ze zijn zo bijzonder. Helemaal leuk dat ik nu ook voor goud kon kiezen.
  Marjon
 • Linda
  Workshop 'Boetseer je collega' gedaan en aansluitend een lunch. Wij hebben het erg leuk gehad tijdens deze workshop, zoveel gelachen tijdens de workshop en vooral van de eind resultaten. De geboetseerde hoofden hebben een mooie plek op kantoor gekregen. Workshop werkt goed begeleid en voor alles was gezorgd. Lunch was ook uitgebreid, gezond en lekker. Top ochtend gehad met Urban Heart!
  Linda
 • De workshop was top! Actieve aardige dame.
  Niks aan te merken!
 • We hebben met een vrijgezellenfeest een leuke, goed verzorgde workshop 'tote-bag' maken gedaan! Super vriendelijke instructrice, erg leuke materialen en je hoeft niet super creatief te zijn om toch een leuke tas te kunnen maken.
 • Brenda
  Vorige week met 33 dames (secretaresse uitje) de bonbon workshop gedaan. Een super en leuke geslaagde uitje was dit en de heerlijke bonbons mee naar huis genomen. Petje af voor de 2 dames die ons de middag hebben begeleid en wat een geduld hadden deze 2 dames over 33 andere dames! Chapeau! Zeker voor herhaling vatbaar! En zeker een aanrader!
  Brenda
  DUO
 • De mannen waren super enthousiast. Het ging allemaal perfect. Zeer goede begeleiding en uitleg bij het tekenen en toen het model kwam waren ze super verbaasd. De sfeer was ook super relaxed.
  Dus niets anders dan lovende woorden! Hartelijk dank, het was voor ze een ervaring om nooit te vergeten!
 • Wilma
  • Britt was fantastisch!
  • Ze had zeer goed voorbereid en heel veel leuke spullen mee (enorm veel boeken voor inspiratie en waar je uit mocht knippen, verf, glitters, cijfers, lijm, plaatjes, bloemen, noem maar op). Hierdoor was het voor iedereen heel erg ‘makkelijk’ om al snel iets leuks van de tegel te maken.
  • De locatie was ook zeer geschikt en mooi voor deze grote groep a 40 personen.
  • We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat maar we denken dat we een hele mooi blijvende herinnering hebben gemaakt met zijn allen aan ons 20 jarig bestaan.
  Wilma
  Innocore
 • Liesbeth

  We hebben de workshop als heel leuk ervaren. Je had het goed georganiseerd met de verschillende stappen van lagen opbouwen. Uitleg was helder en materiaal goed verzorgd.

  Kortom eigenlijk heb ik geen punten waarop het anders of beter zou kunnen!

   
  Liesbeth
  DUO
 • Sabina

  We waren positief verrast! Zelfs de niet-creatievelingen vonden het uiteindelijk leuk. Denk dat de inhoud zo goed was, en het materiaal ook. De sfeer en de locatie hangen een beetje samen: de locatie (lookatie364) was niet heel inspirerend. Die zat in jullie bestand. Ik zou deze zelf niet aanraden. De instructrice is heel aardig en expert in wat ze doet.

  Sabina
  World Animal Protection
 • Marieke
  Wij hebben een heel leuk teamuitje gehad, en de collega’s waren erg enthousiast over de workshop. Er zijn mooie kunstwerken gemaakt! Ook de begeleiding was top!
  Marieke
  GGD Fryslân, regio Zuidoost
 • Workshop parfum maken tijdens een vrijgezellenfeestje met 16 dames was een succes. Iedereen vond het leuk en interessant om te doen. De begeleidster is helemaal vanuit Groningen naar Enschede gekomen om de workshop te geven. Er was meer dan genoeg materiaal en de begeleiding was prima. Iedereen was tevreden.
 • Majorie
  Zelf heb ik deelgenomen aan de Mozaïek workshop. Wij waren daar allemaal wel enthousiast over: goede uitleg, goede werkmaterialen. Leuk dat je zelf iets moois hebt gemaakt wat je mee naar huis kan nemen.
  Majorie
 • We hebben het prima naar ons zin gehad, alles was prima verzorgd! Annelies RHO adviseurs
 • Iris
  Goedemiddag, nog bedankt voor de zeer leuke zondagmiddag, de verrassing was helemaal geslaagd. Gerjan deed het fantastisch en liet zich niet afschrikken door alle vrouwen en ook niet door ons stemgeluid. In ieder geval niet merkbaar 😉 Het was heel leuk om te doen!
  Iris
 • Inmiddels heb ik een aantal workshops mogen doen bij Urban Heart, altijd met veel plezier. De workshops zijn zeer goed georganiseerd, de materialen zijn van goede kwaliteit en je krijgt leuke begeleiding. Of je nu met een paar dames bent of met juist een hele grote groep. Bij Urban Heart kun je altijd wel iets passends vinden. Het is zo leuk om iets mee naar huis te kunnen nemen wat je zelf hebt gemaakt!
 • Anette
  Ontzettend leuke workshop mogen volgen bij Renate in Groningen. Wij hebben met het bedrijf de workshop "Alternatief Smoelenboek" gedaan. Goede uitleg, leuke sfeer, lekkere hapjes en geweldige avond!
  Anette
  Hoorayhr
 • Janneke

  Ik heb de training als ontzettend leuk ervaren. Hele prettige uitleg door Renate, fijne sfeer, veel tips en heel concreet!

  Janneke
 • Heel erg leuk om zelf ringen te kunnen maken.
 • Top workshop! Een 10 voor Dieuwertje! Met 7 kids met een beperking een workshop chocolade maken.
 • Ik krijg leuke reacties op de workshop parfum maken. De dames zijn blij met hun geurtje. Ook vonden ze de informatie erg leerzaam en leuk vertelt. Heel erg bedankt. Simone de Ruiter
 • We hebben de tapas workshop geboekt voor een vrijgezellenfeestje. De Bride to be vond het helemaal geweldig! Het was een geslaagde avond.De bruid heeft de volgende dag de hele dag met een glimlach rondgelopen. 😉
 • Maartje
  We hebben met een vrijgezellenfeest een leuke, goed verzorgde workshop 'tote-bag' maken gedaan! Super vriendelijke instructrice, erg leuke materialen en je hoeft niet super creatief te zijn om toch een leuke tas te kunnen maken. Het was echter prettig geweest als er bijvoorbeeld wat fris te drinken in zat bij de workshop omdat je wel 2 uur bezig bent en bij ons was het een warme dag.
  Maartje
 • We zijn echt super blij met onze ringen. Prima begeleiding
 • Vandaag met mijn vriendinnen een workshop zilveren ring maken gevolgd! Was super!!!
 • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!
 • De visagiste was erg leuk en nam heel erg de tijd om je te helpen. Tijdens de fotoshoot waanden we ons echt even een model. De foto's zijn echt een leuke herinnering aan deze speciale dag voor ons.
 • Patrick
  Bedankt voor een geslaagde middag, hier zal nog lang over gesproken worden. Ik heb de groep zelden zo stil met 'n biertje bij elkaar gezien. Kortom geslaagd dus.
  Patrick
 • Vrijgezellenfeest van 10 personen bbq+bierproeverij. Echt een aanrader gastheer was erg enthousiast en een goede bierkenner waardoor we ook een zeer uitgebreide uitleg kregen over de speciaalbieren
 • We hebben ontzettend genoten van de workshop. De instructrice Veerle deed het super goed en leuk.
  Ze sloot mooi aan op ons niveau (of het gebrek aan niveau) en maakte het ontspannen, leuk, uitdagend en gezellig.
  Bedankt!
 • Auktje
  Onze workshop Salsadansen was zeer geslaagd. Mede ook dankzij de inzet van onze instructeur. Hij speelde met humor in op de gebeurtenissen tijdens dat uur. Dit droeg zeker ook bij aan een goede sfeer. En we hebben ook nog wat geleerd. Alle deelnemers waren na afloop zeer enthousiast. Bedankt voor jullie goede zorgen.
  Auktje
 • Trea

  We hebben een erg leuke workshop gehad en veel plezier gemaakt met geklieder, maar toch uiteindelijk prachtige en heerlijke bonbons.

  Locatie; was heel geschikt en fijne ondersteuning.

  Workshopleider: super! Humor en enthousiast en ze heeft er voor gezorgd dat we daadwerkelijk met bonbons naar huis gingen.

  Materialen; prima voor elkaar en lekkere chocolade.

  Bedankt!

  Trea
  Veiligheidsregio Fryslân/ GGD Fryslân
 • Wilma
  • Britt was fantastisch!
  • Ze had zeer goed voorbereid en heel veel leuke spullen mee (enorm veel boeken voor inspiratie en waar je uit mocht knippen, verf, glitters, cijfers, lijm, plaatjes, bloemen, noem maar op). Hierdoor was het voor iedereen heel erg ‘makkelijk’ om al snel iets leuks van de tegel te maken.
  • De locatie was ook zeer geschikt en mooi voor deze grote groep a 40 personen.
  • We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat maar we denken dat we een hele mooi blijvende herinnering hebben gemaakt met zijn allen aan ons 20 jarig bestaan.
  Wilma
  Innocore
 • Astrid
  Een ontzettend leuke en gezellige workshop gehad bij Urban Heart. Samen met mijn moeder en zussen gingen wij zilveren aanschuif ringen maken. Dankzij de goede uitleg van Renata zijn ze ontzettend mooi geworden!
  Astrid
 • Patrick
  Bedankt voor een geslaagde middag, hier zal nog lang over gesproken worden. Ik heb de groep zelden zo stil met 'n biertje bij elkaar gezien. Kortom geslaagd dus.
  Patrick
 • Workshop parfum maken tijdens een vrijgezellenfeestje met 16 dames was een succes. Iedereen vond het leuk en interessant om te doen. De begeleidster is helemaal vanuit Groningen naar Enschede gekomen om de workshop te geven. Er was meer dan genoeg materiaal en de begeleiding was prima. Iedereen was tevreden.
 • Leonie
  Wij hebben ontzettend genoten van de workshop! Leuk om te zien wat er allemaal bij komt kijken. En er achter te komen dat bonbons maken vrij technisch is. De groep was erg gezellig en ook de grote van de groep was prima te doen. Eveliene gaf geweldige, duidelijke uitleg, waar ik veel van heb opgestoken. Ook de informatie vooraf was goed verzorgd.
  Al met al heel positief!
  Leonie
 • Ik krijg leuke reacties op de workshop parfum maken. De dames zijn blij met hun geurtje. Ook vonden ze de informatie erg leerzaam en leuk vertelt. Heel erg bedankt. Simone de Ruiter
 • Liesbeth

  We hebben de workshop als heel leuk ervaren. Je had het goed georganiseerd met de verschillende stappen van lagen opbouwen. Uitleg was helder en materiaal goed verzorgd.

  Kortom eigenlijk heb ik geen punten waarop het anders of beter zou kunnen!

   
  Liesbeth
  DUO
 • Ons team heeft erg van de quiz genoten!

  De onderwerpen waren leuk en we hebben veel gelachen, ook nog na die tijd.

  De presentatrice deed het erg leuk!

 • Echt hele mooie ringen. Had ik niet verwacht.
 • Janneke

  Ik heb de training als ontzettend leuk ervaren. Hele prettige uitleg door Renate, fijne sfeer, veel tips en heel concreet!

  Janneke
 • Majorie
  Zelf heb ik deelgenomen aan de Mozaïek workshop. Wij waren daar allemaal wel enthousiast over: goede uitleg, goede werkmaterialen. Leuk dat je zelf iets moois hebt gemaakt wat je mee naar huis kan nemen.
  Majorie
 • Floor
  Afgelopen zaterdag hebben wij veel plezier gehad in het schilderen van het servies.
  De koffie, thee, water en koekjes waren er meer dan genoeg & we kregen genoeg eten + drinken aangeboden!! Heel fijn. Ook was de uitleg duidelijk en waar iemand hulp nodig had, werd dat direct geboden door de cursus leidster.
  Top activiteit voor een vrijgezellenfeest. Maar het zou ook heel goed kunnen voor een ander soort feestje.
  Genoeg soorten materialen waar mee gewerkt kon worden & de uitleg hoe we er moesten komen - was ook meer dan duidelijk.
  Heel fijne en prettige ervaring & ik zou de cursus zeker van harte aanraden bij vrienden en familie!!
  Hou er rekening mee dat je het servies direct mee naar huis krijgt en het thuis afgebakken wordt.
  Floor
 • Vandaag met mijn vriendinnen een workshop zilveren ring maken gevolgd! Was super!!!
 • Marieke
  Wij hebben een heel leuk teamuitje gehad, en de collega’s waren erg enthousiast over de workshop. Er zijn mooie kunstwerken gemaakt! Ook de begeleiding was top!
  Marieke
  GGD Fryslân, regio Zuidoost
 • Vrijgezellenfeest van 10 personen bbq+bierproeverij. Echt een aanrader gastheer was erg enthousiast en een goede bierkenner waardoor we ook een zeer uitgebreide uitleg kregen over de speciaalbieren
 • Iris
  Goedemiddag, nog bedankt voor de zeer leuke zondagmiddag, de verrassing was helemaal geslaagd. Gerjan deed het fantastisch en liet zich niet afschrikken door alle vrouwen en ook niet door ons stemgeluid. In ieder geval niet merkbaar 😉 Het was heel leuk om te doen!
  Iris
 • Gonda

  Om ons heen kijkend hebben wij vooral heel veel lol gezien bij de collega’s en persoonlijk heb ik het ook enorm naar de zin gehad. Tineke en Eveliene hebben op een leuke manier de workshops gegeven en ook heel veel tips waardoor er opeens een echt gezicht ontstond.

  Sommige creaties waren hilarisch en één had bijna 1 op 1 een kopie gemaakt, inclusief hoofddoek dat hij heel goed had nagemaakt en bril. Je kon goed zien om wie het ging zonder dat hij haar naam erbij had gezet.

  Al met al hebben we enorm genoten, gelachen en veel geleerd. Wie weet zijn er opeens nieuwe hobby’s aangezwengeld.

  Erg leuk, zeker een aanrader.

  Gonda
  Techniek College Rotterdam
 • Linda
  Workshop 'Boetseer je collega' gedaan en aansluitend een lunch. Wij hebben het erg leuk gehad tijdens deze workshop, zoveel gelachen tijdens de workshop en vooral van de eind resultaten. De geboetseerde hoofden hebben een mooie plek op kantoor gekregen. Workshop werkt goed begeleid en voor alles was gezorgd. Lunch was ook uitgebreid, gezond en lekker. Top ochtend gehad met Urban Heart!
  Linda
 • Afgelopen dinsdag hebben we de workshop djembé gehad. Het was een supermooie ervaring!

  We hadden een klein groepje maar ondanks dat was de sfeer heel erg goed. De instructeur legde alles op een rustige manier uit.Gaf antwoord op alle vragen die gesteld werden en nam de tijd om de leerlingen rustig uitleg te geven als ze iets niet snel oppakten.

  Mooie aanvulling met muziek die aansloot bij wat de leerlingen kenden en veel zelf mogen oefenen. Al met al vonden de leerlingen en ik het een geweldige ervaring!

 • Top workshop! Een 10 voor Dieuwertje! Met 7 kids met een beperking een workshop chocolade maken.
 • De mannen waren super enthousiast. Het ging allemaal perfect. Zeer goede begeleiding en uitleg bij het tekenen en toen het model kwam waren ze super verbaasd. De sfeer was ook super relaxed.
  Dus niets anders dan lovende woorden! Hartelijk dank, het was voor ze een ervaring om nooit te vergeten!
 • Brenda
  Vorige week met 33 dames (secretaresse uitje) de bonbon workshop gedaan. Een super en leuke geslaagde uitje was dit en de heerlijke bonbons mee naar huis genomen. Petje af voor de 2 dames die ons de middag hebben begeleid en wat een geduld hadden deze 2 dames over 33 andere dames! Chapeau! Zeker voor herhaling vatbaar! En zeker een aanrader!
  Brenda
  DUO
 • Sabina

  We waren positief verrast! Zelfs de niet-creatievelingen vonden het uiteindelijk leuk. Denk dat de inhoud zo goed was, en het materiaal ook. De sfeer en de locatie hangen een beetje samen: de locatie (lookatie364) was niet heel inspirerend. Die zat in jullie bestand. Ik zou deze zelf niet aanraden. De instructrice is heel aardig en expert in wat ze doet.

  Sabina
  World Animal Protection
 • Cato
  Wij hebben een hele leuke middag gehad met de cocktail workshop!
  Vooral de instructrice maakte het erg gezellig! Wij vonden de geschiedenis achtergrond stukjes echt iets toevoegen aan de workshop.
  Alles was erg goed geregeld en  het was een zeer geslaagde teamdag!
  Cato
  Universiteit Groningen
 • Anette
  Ontzettend leuke workshop mogen volgen bij Renate in Groningen. Wij hebben met het bedrijf de workshop "Alternatief Smoelenboek" gedaan. Goede uitleg, leuke sfeer, lekkere hapjes en geweldige avond!
  Anette
  Hoorayhr
 • Wij hebben met 12 personen de tapas workshop gedaan bij Urban Heart we werden hartelijk ontvangen door Timmo en Suze en werden van een drankje voorzien. Daarna uitleg over het tapas gebeuren , we hebben het erg naar de zin gehad en veel lol gemaakt en lekker gekookt. Ook de begeleiding van Timmo was geweldig zeker omdat hij voor het eerst hier alleen verantwoordelijk voor was . Een grote pluim daarvoor Ook het samen eten van de tapas was gezellig en er was genoeg. Zeker een aanrader om dit ook een keer te doen
 • Wilma
  • Tanja was heel erg leuk en enthousiast en had goede hulp (haar vriend/man ) mee
  • Ik denk dat ze haar wel een beetje heeft verkeken op de planning/het werk; het liep ruim een uur uit (om half 9 was het hoofdgerecht klaar). Mocht de pret niet drukken trouwens hoor. Wij zijn heel relaxed 
  • Voor de rest vonden wij de locatie wel heel leuk
  Wilma
  Innocore
 • We hebben de tapas workshop geboekt voor een vrijgezellenfeestje. De Bride to be vond het helemaal geweldig! Het was een geslaagde avond.De bruid heeft de volgende dag de hele dag met een glimlach rondgelopen. 😉
 • Miryam
  De parfumworkshop was een leuke ervaring. De workshop begeleider was zeer bekwaam en speelde goed in op de deelnemers. Het ging niet zoals gepland omdat er een soort inloop was op de dag van de mantelzorg maar ik was blij dat de begeleider goed kon improviseren. De tevredenheid onder de deelnemers was duidelijk merkbaar. Een geslaagde en geurige dag!
  Miryam
  Dag van de Mantelzorg
 • Met collega's een workshop 'Boetseer je collega' gevolgd met als locatie het gezellige cafe De Walrus in Leeuwarden. We waren met een groep van 20, maar iedereen kreeg genoeg tips en trucs. Daarnaast was het ontzettend leuk om lekker even creatief met collega's te kleien. De sfeer was goed en er kwamen leuke uitspraken over tafel: ''Sorry collega, ik steek even een prikker door je hoofd, want anders val je om'' of "Jeetje dat haar van je vind ik maar ingewikkeld". Erg veel gelachen en de hapjes en drankjes die we erbij hadden besteld waren heerlijk.
 • We hebben ontzettend genoten van de workshop. De instructrice Veerle deed het super goed en leuk.
  Ze sloot mooi aan op ons niveau (of het gebrek aan niveau) en maakte het ontspannen, leuk, uitdagend en gezellig.
  Bedankt!
 • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!
 • Heel erg leuk om zelf ringen te kunnen maken.
 • We hebben het prima naar ons zin gehad, alles was prima verzorgd! Annelies RHO adviseurs
 • De workshop was top! Actieve aardige dame.
  Niks aan te merken!
 • De visagiste was erg leuk en nam heel erg de tijd om je te helpen. Tijdens de fotoshoot waanden we ons echt even een model. De foto's zijn echt een leuke herinnering aan deze speciale dag voor ons.
 • Alinda
  Het was echt geweldig!
  Iedereen heeft genoten, Britt was alleen, maar had de boel goed onder controle (complimenten hiervoor)
  Wij van de PV verzorgen altijd zelf koffie/thee met een koekje en fris als het op locatie is.
  Was voor herhaling vatbaar!
  Alinda
  Atlant
 • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!
 • We zijn echt super blij met onze ringen. Prima begeleiding
 • Inmiddels heb ik een aantal workshops mogen doen bij Urban Heart, altijd met veel plezier. De workshops zijn zeer goed georganiseerd, de materialen zijn van goede kwaliteit en je krijgt leuke begeleiding. Of je nu met een paar dames bent of met juist een hele grote groep. Bij Urban Heart kun je altijd wel iets passends vinden. Het is zo leuk om iets mee naar huis te kunnen nemen wat je zelf hebt gemaakt!
 • Maartje
  We hebben met een vrijgezellenfeest een leuke, goed verzorgde workshop 'tote-bag' maken gedaan! Super vriendelijke instructrice, erg leuke materialen en je hoeft niet super creatief te zijn om toch een leuke tas te kunnen maken. Het was echter prettig geweest als er bijvoorbeeld wat fris te drinken in zat bij de workshop omdat je wel 2 uur bezig bent en bij ons was het een warme dag.
  Maartje
 • Marjon
  Dit is al de 2e keer dat ik ringen ging maken. Helder uitgelegd stappenplan om tot die mooie resultaten te komen. Ze zijn zo bijzonder. Helemaal leuk dat ik nu ook voor goud kon kiezen.
  Marjon
 • We hebben met een vrijgezellenfeest een leuke, goed verzorgde workshop 'tote-bag' maken gedaan! Super vriendelijke instructrice, erg leuke materialen en je hoeft niet super creatief te zijn om toch een leuke tas te kunnen maken.
 • Wilma
  • Tanja was heel erg leuk en enthousiast en had goede hulp (haar vriend/man ) mee
  • Ik denk dat ze haar wel een beetje heeft verkeken op de planning/het werk; het liep ruim een uur uit (om half 9 was het hoofdgerecht klaar). Mocht de pret niet drukken trouwens hoor. Wij zijn heel relaxed 
  • Voor de rest vonden wij de locatie wel heel leuk
  Wilma
  Innocore
 • Vandaag met mijn vriendinnen een workshop zilveren ring maken gevolgd! Was super!!!
 • We zijn echt super blij met onze ringen. Prima begeleiding
 • Alinda
  Het was echt geweldig!
  Iedereen heeft genoten, Britt was alleen, maar had de boel goed onder controle (complimenten hiervoor)
  Wij van de PV verzorgen altijd zelf koffie/thee met een koekje en fris als het op locatie is.
  Was voor herhaling vatbaar!
  Alinda
  Atlant
 • Wij hebben met 12 personen de tapas workshop gedaan bij Urban Heart we werden hartelijk ontvangen door Timmo en Suze en werden van een drankje voorzien. Daarna uitleg over het tapas gebeuren , we hebben het erg naar de zin gehad en veel lol gemaakt en lekker gekookt. Ook de begeleiding van Timmo was geweldig zeker omdat hij voor het eerst hier alleen verantwoordelijk voor was . Een grote pluim daarvoor Ook het samen eten van de tapas was gezellig en er was genoeg. Zeker een aanrader om dit ook een keer te doen
 • Iris
  Goedemiddag, nog bedankt voor de zeer leuke zondagmiddag, de verrassing was helemaal geslaagd. Gerjan deed het fantastisch en liet zich niet afschrikken door alle vrouwen en ook niet door ons stemgeluid. In ieder geval niet merkbaar 😉 Het was heel leuk om te doen!
  Iris
 • Anette
  Ontzettend leuke workshop mogen volgen bij Renate in Groningen. Wij hebben met het bedrijf de workshop "Alternatief Smoelenboek" gedaan. Goede uitleg, leuke sfeer, lekkere hapjes en geweldige avond!
  Anette
  Hoorayhr
 • Cato
  Wij hebben een hele leuke middag gehad met de cocktail workshop!
  Vooral de instructrice maakte het erg gezellig! Wij vonden de geschiedenis achtergrond stukjes echt iets toevoegen aan de workshop.
  Alles was erg goed geregeld en  het was een zeer geslaagde teamdag!
  Cato
  Universiteit Groningen
 • We hebben ontzettend genoten van de workshop. De instructrice Veerle deed het super goed en leuk.
  Ze sloot mooi aan op ons niveau (of het gebrek aan niveau) en maakte het ontspannen, leuk, uitdagend en gezellig.
  Bedankt!
 • Auktje
  Onze workshop Salsadansen was zeer geslaagd. Mede ook dankzij de inzet van onze instructeur. Hij speelde met humor in op de gebeurtenissen tijdens dat uur. Dit droeg zeker ook bij aan een goede sfeer. En we hebben ook nog wat geleerd. Alle deelnemers waren na afloop zeer enthousiast. Bedankt voor jullie goede zorgen.
  Auktje
 • Marjon
  Dit is al de 2e keer dat ik ringen ging maken. Helder uitgelegd stappenplan om tot die mooie resultaten te komen. Ze zijn zo bijzonder. Helemaal leuk dat ik nu ook voor goud kon kiezen.
  Marjon
 • Liesbeth

  We hebben de workshop als heel leuk ervaren. Je had het goed georganiseerd met de verschillende stappen van lagen opbouwen. Uitleg was helder en materiaal goed verzorgd.

  Kortom eigenlijk heb ik geen punten waarop het anders of beter zou kunnen!

   
  Liesbeth
  DUO
 • Majorie
  Zelf heb ik deelgenomen aan de Mozaïek workshop. Wij waren daar allemaal wel enthousiast over: goede uitleg, goede werkmaterialen. Leuk dat je zelf iets moois hebt gemaakt wat je mee naar huis kan nemen.
  Majorie
 • Maartje
  We hebben met een vrijgezellenfeest een leuke, goed verzorgde workshop 'tote-bag' maken gedaan! Super vriendelijke instructrice, erg leuke materialen en je hoeft niet super creatief te zijn om toch een leuke tas te kunnen maken. Het was echter prettig geweest als er bijvoorbeeld wat fris te drinken in zat bij de workshop omdat je wel 2 uur bezig bent en bij ons was het een warme dag.
  Maartje
 • Workshop parfum maken tijdens een vrijgezellenfeestje met 16 dames was een succes. Iedereen vond het leuk en interessant om te doen. De begeleidster is helemaal vanuit Groningen naar Enschede gekomen om de workshop te geven. Er was meer dan genoeg materiaal en de begeleiding was prima. Iedereen was tevreden.
 • De mannen waren super enthousiast. Het ging allemaal perfect. Zeer goede begeleiding en uitleg bij het tekenen en toen het model kwam waren ze super verbaasd. De sfeer was ook super relaxed.
  Dus niets anders dan lovende woorden! Hartelijk dank, het was voor ze een ervaring om nooit te vergeten!
 • Leonie
  Wij hebben ontzettend genoten van de workshop! Leuk om te zien wat er allemaal bij komt kijken. En er achter te komen dat bonbons maken vrij technisch is. De groep was erg gezellig en ook de grote van de groep was prima te doen. Eveliene gaf geweldige, duidelijke uitleg, waar ik veel van heb opgestoken. Ook de informatie vooraf was goed verzorgd.
  Al met al heel positief!
  Leonie
 • Afgelopen dinsdag hebben we de workshop djembé gehad. Het was een supermooie ervaring!

  We hadden een klein groepje maar ondanks dat was de sfeer heel erg goed. De instructeur legde alles op een rustige manier uit.Gaf antwoord op alle vragen die gesteld werden en nam de tijd om de leerlingen rustig uitleg te geven als ze iets niet snel oppakten.

  Mooie aanvulling met muziek die aansloot bij wat de leerlingen kenden en veel zelf mogen oefenen. Al met al vonden de leerlingen en ik het een geweldige ervaring!

 • We hebben de tapas workshop geboekt voor een vrijgezellenfeestje. De Bride to be vond het helemaal geweldig! Het was een geslaagde avond.De bruid heeft de volgende dag de hele dag met een glimlach rondgelopen. 😉
 • Met collega's een workshop 'Boetseer je collega' gevolgd met als locatie het gezellige cafe De Walrus in Leeuwarden. We waren met een groep van 20, maar iedereen kreeg genoeg tips en trucs. Daarnaast was het ontzettend leuk om lekker even creatief met collega's te kleien. De sfeer was goed en er kwamen leuke uitspraken over tafel: ''Sorry collega, ik steek even een prikker door je hoofd, want anders val je om'' of "Jeetje dat haar van je vind ik maar ingewikkeld". Erg veel gelachen en de hapjes en drankjes die we erbij hadden besteld waren heerlijk.
 • Astrid
  Een ontzettend leuke en gezellige workshop gehad bij Urban Heart. Samen met mijn moeder en zussen gingen wij zilveren aanschuif ringen maken. Dankzij de goede uitleg van Renata zijn ze ontzettend mooi geworden!
  Astrid
 • We hebben met een vrijgezellenfeest een leuke, goed verzorgde workshop 'tote-bag' maken gedaan! Super vriendelijke instructrice, erg leuke materialen en je hoeft niet super creatief te zijn om toch een leuke tas te kunnen maken.
 • Ik krijg leuke reacties op de workshop parfum maken. De dames zijn blij met hun geurtje. Ook vonden ze de informatie erg leerzaam en leuk vertelt. Heel erg bedankt. Simone de Ruiter
 • Miryam
  De parfumworkshop was een leuke ervaring. De workshop begeleider was zeer bekwaam en speelde goed in op de deelnemers. Het ging niet zoals gepland omdat er een soort inloop was op de dag van de mantelzorg maar ik was blij dat de begeleider goed kon improviseren. De tevredenheid onder de deelnemers was duidelijk merkbaar. Een geslaagde en geurige dag!
  Miryam
  Dag van de Mantelzorg
 • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!
 • Gonda

  Om ons heen kijkend hebben wij vooral heel veel lol gezien bij de collega’s en persoonlijk heb ik het ook enorm naar de zin gehad. Tineke en Eveliene hebben op een leuke manier de workshops gegeven en ook heel veel tips waardoor er opeens een echt gezicht ontstond.

  Sommige creaties waren hilarisch en één had bijna 1 op 1 een kopie gemaakt, inclusief hoofddoek dat hij heel goed had nagemaakt en bril. Je kon goed zien om wie het ging zonder dat hij haar naam erbij had gezet.

  Al met al hebben we enorm genoten, gelachen en veel geleerd. Wie weet zijn er opeens nieuwe hobby’s aangezwengeld.

  Erg leuk, zeker een aanrader.

  Gonda
  Techniek College Rotterdam
 • Floor
  Afgelopen zaterdag hebben wij veel plezier gehad in het schilderen van het servies.
  De koffie, thee, water en koekjes waren er meer dan genoeg & we kregen genoeg eten + drinken aangeboden!! Heel fijn. Ook was de uitleg duidelijk en waar iemand hulp nodig had, werd dat direct geboden door de cursus leidster.
  Top activiteit voor een vrijgezellenfeest. Maar het zou ook heel goed kunnen voor een ander soort feestje.
  Genoeg soorten materialen waar mee gewerkt kon worden & de uitleg hoe we er moesten komen - was ook meer dan duidelijk.
  Heel fijne en prettige ervaring & ik zou de cursus zeker van harte aanraden bij vrienden en familie!!
  Hou er rekening mee dat je het servies direct mee naar huis krijgt en het thuis afgebakken wordt.
  Floor
 • Inmiddels heb ik een aantal workshops mogen doen bij Urban Heart, altijd met veel plezier. De workshops zijn zeer goed georganiseerd, de materialen zijn van goede kwaliteit en je krijgt leuke begeleiding. Of je nu met een paar dames bent of met juist een hele grote groep. Bij Urban Heart kun je altijd wel iets passends vinden. Het is zo leuk om iets mee naar huis te kunnen nemen wat je zelf hebt gemaakt!
 • Patrick
  Bedankt voor een geslaagde middag, hier zal nog lang over gesproken worden. Ik heb de groep zelden zo stil met 'n biertje bij elkaar gezien. Kortom geslaagd dus.
  Patrick
 • De workshop was top! Actieve aardige dame.
  Niks aan te merken!
 • Wilma
  • Britt was fantastisch!
  • Ze had zeer goed voorbereid en heel veel leuke spullen mee (enorm veel boeken voor inspiratie en waar je uit mocht knippen, verf, glitters, cijfers, lijm, plaatjes, bloemen, noem maar op). Hierdoor was het voor iedereen heel erg ‘makkelijk’ om al snel iets leuks van de tegel te maken.
  • De locatie was ook zeer geschikt en mooi voor deze grote groep a 40 personen.
  • We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat maar we denken dat we een hele mooi blijvende herinnering hebben gemaakt met zijn allen aan ons 20 jarig bestaan.
  Wilma
  Innocore
 • Top workshop! Een 10 voor Dieuwertje! Met 7 kids met een beperking een workshop chocolade maken.
 • Echt hele mooie ringen. Had ik niet verwacht.
 • Sabina

  We waren positief verrast! Zelfs de niet-creatievelingen vonden het uiteindelijk leuk. Denk dat de inhoud zo goed was, en het materiaal ook. De sfeer en de locatie hangen een beetje samen: de locatie (lookatie364) was niet heel inspirerend. Die zat in jullie bestand. Ik zou deze zelf niet aanraden. De instructrice is heel aardig en expert in wat ze doet.

  Sabina
  World Animal Protection
 • Heel erg leuk om zelf ringen te kunnen maken.
 • Janneke

  Ik heb de training als ontzettend leuk ervaren. Hele prettige uitleg door Renate, fijne sfeer, veel tips en heel concreet!

  Janneke
 • De visagiste was erg leuk en nam heel erg de tijd om je te helpen. Tijdens de fotoshoot waanden we ons echt even een model. De foto's zijn echt een leuke herinnering aan deze speciale dag voor ons.
 • Marieke
  Wij hebben een heel leuk teamuitje gehad, en de collega’s waren erg enthousiast over de workshop. Er zijn mooie kunstwerken gemaakt! Ook de begeleiding was top!
  Marieke
  GGD Fryslân, regio Zuidoost
 • We hebben het prima naar ons zin gehad, alles was prima verzorgd! Annelies RHO adviseurs
 • Brenda
  Vorige week met 33 dames (secretaresse uitje) de bonbon workshop gedaan. Een super en leuke geslaagde uitje was dit en de heerlijke bonbons mee naar huis genomen. Petje af voor de 2 dames die ons de middag hebben begeleid en wat een geduld hadden deze 2 dames over 33 andere dames! Chapeau! Zeker voor herhaling vatbaar! En zeker een aanrader!
  Brenda
  DUO
 • Trea

  We hebben een erg leuke workshop gehad en veel plezier gemaakt met geklieder, maar toch uiteindelijk prachtige en heerlijke bonbons.

  Locatie; was heel geschikt en fijne ondersteuning.

  Workshopleider: super! Humor en enthousiast en ze heeft er voor gezorgd dat we daadwerkelijk met bonbons naar huis gingen.

  Materialen; prima voor elkaar en lekkere chocolade.

  Bedankt!

  Trea
  Veiligheidsregio Fryslân/ GGD Fryslân
 • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!
 • Vrijgezellenfeest van 10 personen bbq+bierproeverij. Echt een aanrader gastheer was erg enthousiast en een goede bierkenner waardoor we ook een zeer uitgebreide uitleg kregen over de speciaalbieren
 • Ons team heeft erg van de quiz genoten!

  De onderwerpen waren leuk en we hebben veel gelachen, ook nog na die tijd.

  De presentatrice deed het erg leuk!

 • Linda
  Workshop 'Boetseer je collega' gedaan en aansluitend een lunch. Wij hebben het erg leuk gehad tijdens deze workshop, zoveel gelachen tijdens de workshop en vooral van de eind resultaten. De geboetseerde hoofden hebben een mooie plek op kantoor gekregen. Workshop werkt goed begeleid en voor alles was gezorgd. Lunch was ook uitgebreid, gezond en lekker. Top ochtend gehad met Urban Heart!
  Linda

Een referentie schrijven?

Dat waarderen wij enorm!

  Wat is je naam? *

  Wat is de naam van je organisatie? (optioneel)

  Wat is je mailadres? *

  Voor welke workshop / activiteit schrijf je een referentie?

  Je referentie *

  (* = altijd invullen)