Bedrijfsuitje Deventer

Is het dit jaar jouw beurt om het bedrijfsuitje in Deventer of omgeving te regelen? Geen makkelijke taak: al je collega’s tevreden houden, organisatorisch alles op orde hebben, het budget niet overschrijden en het nog gezellig maken ook. Maak je echter geen zorgen! Laat ons alle stress uit je handen nemen: bij Urban Heart nemen wij graag de zware taken uit je handen. Bij ons kan je een geheel verzorgd bedrijfsuitje in Deventer boeken. Of elders in Overijssel, of net de grens over in Gelderland natuurlijk! Voor bedrijfsuitjes waar dan ook in Twente of Salland kan je bij ons een aanvraag doen: Hengelo, Almelo, Enschede, Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk of Hattem: bij ons ben je welkom.

Keuze voor iedereen

Bij Urban Heart is voor elk wat wils te vinden: creatievelingen kunnen bij ons hun hart ophalen, maar mensen die liever bezig zijn in de keuken of in de buitenlucht ook! Vanzelfsprekend hebben we ook voor bedrijven en personeelsverenigingen een ruim aanbod bedrijfsuitjes. Onze klassieker Hoofd Boetseren, bijvoorbeeld! Je collega uitbeelden in klei, en aan het eind van de workshop je eigen hoofd mee naar huis nemen voor op de schoorsteenmantel. Of een hilarische Lipdub: met het hele team playbacken op een klassieker van Michael Jackson of Gloria Estefan, of je eigen videoclip maken op een nummer van Bruno Mars of de Spice Girls. Helemaal Top of the Pops!

Bedrijfsuitjes Arrangementen

Als je weer een succesvol jaar met je collega’s hebt doorgemaakt, is één workshop natuurlijk wel heel weinig om dat mee te vieren. Dan is het veel leuker om een heel arrangement te boeken! Bij Urban Heart hebben we meerdere arrangementen die in Deventer te boeken zijn. Boetseren & Dineren bijvoorbeeld, of het 100% Holland Arrangement! Elke workshop die wij aanbieden in Deventer, kunnen we ook combineren met een lekkere lunch vooraf of een heerlijk diner achteraf.

Heb je een super idee voor een middag weg met de collega’s, maar zie je die optie niet gelijk op onze website staan? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Urban Heart! In overleg kunnen wij natuurlijk ook andere arrangementen voor jullie bedrijfsuitje samenstellen. Of neem een kijkje op onze homepage.